خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۲ اثر تاریخی خراسان رضوی سنددار شدند

مهر | استان‌ها | شنبه، 02 خرداد 1405 - 15:38
مشهد- مدیرکل میراث فرهنگی، ‌گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: ۳۲ اثر تاریخی استان طی یکسال اخیر سنددار شده است.
تاريخي،آثار،سنددار،رضوي،خراسان

به گزارش خبرگزاری مهر، سید جواد موسوی اظهار کرد: از مهمترین آثار تاریخی سنددار شده می‌توان به آرامگاه فردوسی در مشهد، ‌ مقبره ارسلان جاذب در نیشابور، خانه ملک، ‌کاخ خورشید و غیره به عنوان مهمترین آثار تاریخی سنددار شده محسوب می‌شوند.
مدیرکل میراث فرهنگی، ‌گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی بیان کرد: این سنددار شدن برای آثار تاریخی همچون آرامگاه فردوسی که بعد از ۶۰ سال رقم خورده است، ‌ امری بسیار مطلوب و شایان توجه است.
وی تاکید کرد: این اقدام گام مهمی در راستای حفاظت و صیانت از آثار تاریخی است و همدلی برای حفاظت را در بین مردم نیز تقویت می‌کند.
موسوی اظهار کرد: درحوزه همکاری و مشارکت مردم امسال نیز اقدام خوبی رقم خورده است که در راستای آن ۱۵ خانه تاریخی در مشهد حفظ و احیا شده است که اقدام در خور توجهی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، ‌گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: هم اکنون خراسان رضوی دارای ۲ هزارو ۲۹۸ اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی است که از این حیث دارای مقام اول ثبت آثار تاریخی در کشور هستیم.