خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 02 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تامین حداکثری مواد اولیه تولید

مهر | اقتصادی | شنبه، 02 خرداد 1405 - 09:05
قائم‌مقام وزیر صمت گفت: تمام مواد اولیه مورد نیاز تولید به‌صورت ذخیره در کشور موجود است و علاوه بر آن، واردات نیز از مسیرهای مختلف در حال انجام است
اوليه،مواد

محمدصادق مفتح قائم‌مقام وزیر صمت در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تأمین مواد اولیه مورد نیاز کشور گفت: برای تأمین مواد اولیه تدابیر لازم اندیشیده شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
وی افزود: تمام مواد اولیه مورد نیاز تولید به‌صورت ذخیره در کشور موجود است و علاوه بر آن، واردات نیز از مسیرهای مختلف در حال انجام است و محدودیتی نداریم.
مفتح تصریح کرد: هماهنگی‌های لازم با گمرک، راه‌آهن و سایر بخش‌های حمل‌ونقل انجام شده و کالاها از طریق ریل، جاده و سایر مسیرها وارد کشور می‌شوند و از این بابت مشکلی وجود ندارد.