خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس رسانه ملی تولد عمو پورنگ را تبریک گفت

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 31 تیر 1398 - 16:51
دکتر علی عسکری با ارسال پیامی‌ تولد داریوش فرضیایی عموپورنگ محبوب بچه‌ها را تبریک گفت.
رسانه،عموپورنگ،لطف،سيما،صدا،ملي،ايران،تبريك،خدا

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، در پایان نشست خبری امروز عوامل مجموعه «محله گل و بلبل»، مراسم تولد داریوش فرضیایی با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.
رئیس رسانه ملی نیز با ارسال پیام تبریک برای این هنرمند محبوب تلویزیون، از زحمات ۲۰ ساله عموپورنگ برای بچه‌ها در صدا و سیما تقدیر کرد.
متن پیام دکتر علی عسکری به شرح زیر است:
سلام علیکم؛
ورود به دنیای کودکان و کار با آنان، لطف خدا به بندگان خاص خود است.
اینکه بتوانید با هنر خود، هزاران کودک معصوم را خوشحال کنید و با زبان کودک از خدا، پیامبر اسلام و اخلاق انسانی بگویید، کار هر کسی نیست.
بدون شک این لطف خداست و قطعا شما نیز قدردان و شاکر این لطف و نعمت الهی خواهید بود.
بر خود می‌دانم به واسطه ساعت‌ها شادی که در رسانه ملی ساختید از شما که عموپورنگ بچه‌های ایران هستید، تشکر کنم و تولدتان را تبریک بگویم.
ان شاءالله خداوند منان همچنان شما را در مسیر پربرکت خدمت به فرزندان ایران اسلامی موفق بدارد.
عموپورنگ بچه‌های ایران همواره در صدا و سیما جایگاه ویژه‌ای خواهد داشت و همواره باید با تلاش و کوشش همیشگی این جایگاه را حفظ کند و ارتقاء بخشد.
علی عسکری/ رئیس سازمان صدا و سیما
انتهای پیام/