خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه: وحشتناک است که احدی پاسخگوی بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران نبود

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 29 اردیبهشت 1405 - 21:46
سخنگوی وزارت خارجه روسیه تأکید کرد: وحشتناک است که احدی پاسخگوی بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران توسط آمریکا و اسرائیل نبود.
رژيم،انرژي،روسيه،ماريا،اتمي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز سه شنبه اعلام کرد: بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران توسط آمریکا و (رژیم) اسرائیل نزدیک بود به یک فاجعه جهانی منجر شود؛ این وحشتناک است که احدی پاسخگو نبود.
سخنگوی وزارت خارجه روسیه سپس گفت: حملات رژیم کی‎ یف به زیرساخت‌ های انرژی هسته‌ای روسیه بدون حمایت متولیان غربی از این رژیم غیرممکن است.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به سقوط پهپاد اوکراینی حامل مواد منفجره در نزدیکی نیروگاه زاپروژیا در تاریخ ۱۶ مه واکنشی نشان نداد.
ماریا زاخارووا، اضافه کرد: مسکو معتقد است که ریاست آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می بایست گام‌های مشخصی برای جلوگیری از گسترش تهدیدات در زمینه ایمنی هسته‌ای بردارد.