خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«حقوق نوین»، طرح پیشتازانه بانک اقتصادنوین برای حفظ امنیت ملی

مشرق | اقتصادی | سه شنبه، 29 اردیبهشت 1405 - 17:57
شرایط نااطمینانی ناشی از جنگ، برخی تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی را در دوران تلاش برای بقا قرار داده است و آنچه آنها را در این موقعیت تهدید می‌کند، بی‌انگیزگی نیروی کار به دلیل ناتوانی در پرداخت حقوق کارکنان است.
بانك،حقوق،اقتصادنوين،كاركنان،صاحبان،تامين،توليد

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، کاهش تولید، اختلال در واردات مواد اولیه و یا عدم تقاضای کافی در بازار، باعث شده است برخی بنگاه‌ها با ریزش نیروی کار مواجه شوند، در حالی که دست کم تامین حقوق پرداختی کارکنان در یک مقطع زمانی کوتاه می‌تواند نه تنها به حفظ اشتغال بیانجامد، بلکه تولید آنها را نیز دوباره رونق بدهد.
به عبارت دیگر، یکی از خواسته های مهم کارکنان هر بخش اقتصادی، دریافت حقوق ماهیانه به صورت منظم و در یک تاریخ مشخص است، اما بسیاری از بنگاه‌ها به دلیل نبود نقدینگی، توان انجام این عملیات را ندارند.
بانک اقتصادنوین برای حل این مشکل، به کمک صاحبان بنگاه‌ها رفته و حقوق کارکنان را به ‌صورت تسهیلات به شرکت پرداخت می‌کند.
در این طرح که «حقوق نوین» نام دارد، مدیر شرکت یک ماه فرصت دارد رقم دریافتی را به بانک بازگرداند و این روند، قابل تکرار است.
این اقدام اساسی که نمونه‌ای در نظام بانکی ندارد، نه تنها گامی در جهت تامین امنیت ملی است، بلکه می‌تواند مسئولیت اجتماعی بانک را در قبال جامعه ایرانی به رخ بکشد.
کارفرمایان، کارآفرینان و صاحبان بنگاه‌های تولیدی می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به شعب بانک اقتصادنوین در سراسر کشور مراجعه فرمایند.