خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پوستر دومین دوره جایزه کتاب سال کردستان رونمایی شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 31 تیر 1398 - 15:55
سقز - مراسم رونمایی از پوستر دومین دوره جایزه کتاب سال کردستان با حضور فرماندار، جمعی از مسئولان و فعالان فرهنگی و ادبی سقز در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد.
كتاب،جايزه،كردستان،ادبي،سقز،جشنواره،فرهنگي،دومين،شهرستان

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، فرماندار شهرستان سقز در این مراسم قرار گرفتن کتاب در سبد خانواده‌ها را از ضروریات فرهنگی جامعه امروز دانست و اظهار داشت: ترویج کتاب و کتاب خوانی باید مورد اهتمام نهادهای اداری و مردمی قرار گیرد.
کامیل کریمیان با بیان اینکه شهرستان سقز از دیرباز مرکز علم و فرهنگ بوده است، افزود: لازم است جشنواره کتاب به برند فرهنگی سقز تبدیل شود.
وی با انتقاد از عدم حمایت شورای شهر از فعالیت‌های ادبی در این شهرستان، گفت: شورای شهر برای برخی فعالیت‌های هنری مانند تئاتر بسیار تلاش می‌کند ولی جای تعجب است در این جشنواره حضور مؤثری ندارند.
دبیر دومین جایزه ادبی کتاب سال کردستان نیز در ادامه این مراسم با اشاره به اینکه ۴۳۲ اثر از ۴۶ ناشر به دبیرخانه این جایزه ادبی ارسال شده است، بیان کرد: ۲۲ داور کتاب‌های رسیده در ۱۲ حوزه را بررسی کرده اند.
رضا شجیعی با بیان اینکه جشنواره کتاب برندی فرهنگی برای سقز و کردستان محسوب می‌شود، ادامه داد: دومین دوره جایزه کتاب سال به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان و به منظور حمایت و تشویق مؤلفان، مترجمان، مصححان و ناشران استان و حفظ و ارتقای هویت فرهنگی برگزار می‌شود.
وی با اشاره به حوزه‌های مختلف این جایزه ادبی، یادآورشد: این جایزه به آثار برتر در حوزه‌های دین و فلسفه، حقوق و سیاست، تاریخ، ادبیات، جامعه شناسی، هنر و معماری، زبانشناسی، جغرافیا و حوزه کودک و نوجوان تعلق خواهد گرفت.
دبیر دومین جایزه ادبی کتاب سال کردستان با تجلیل از حمایت و همراهی برخی نهادها و ادارات از شورای شهر بدلیل عدم عمل به وعده و قول‌های داده شده در رابطه با این جشنواره انتقاد کرد.