خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 26 اردیبهشت 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گاردین: بسیاری در چین بر این باور هستند که بحران ایران، مسئولیت چین نیست

اعتماد | همه | جمعه، 25 اردیبهشت 1405 - 23:59
سرهنگ ارشد بازنشسته ارتش و پژوهشگر ارشد در مرکز امنیت و راهبرد بین‌الملل در دانشگاه تسینگ‌هوا، گفت: «در مورد ایران، چین قطعاً می‌خواهد کمک کند، اما من صحبت‌های روبیو را خواندم؛ او در واقع به نظر می‌رسد بار مسئولیت را به دوش چین منتقل می‌کند. در چین یک ضرب‌المثل داریم که می گوید: مثل این است که بگویی “چرا باید کثافت‌کاری تو را من تمیز کنم؟”»
چين،ارشد،مسئوليت

سرهنگ ارشد بازنشسته ارتش و پژوهشگر ارشد در مرکز امنیت و راهبرد بین‌الملل در دانشگاه تسینگ‌هوا، گفت: «در مورد ایران، چین قطعاً می‌خواهد کمک کند، اما من صحبت‌های روبیو را خواندم؛ او در واقع به نظر می‌رسد بار مسئولیت را به دوش چین منتقل می‌کند.
در چین یک ضرب‌المثل داریم که می گوید: مثل این است که بگویی “چرا باید کثافت‌کاری تو را من تمیز کنم؟”»
کد خبر: 773430 | ۱۴۰۵/۰۲/۲۵ ۲۳:۲۷:۲۲
گاردین نوشت: بسیاری در پکن بر این باورند که بحران ایران، مسئولیت چین نیست.
به گزارش انتخاب، ژو بو، سرهنگ ارشد بازنشسته ارتش و پژوهشگر ارشد در مرکز امنیت و راهبرد بین‌الملل در دانشگاه تسینگ‌هوا، گفت: «در مورد ایران، چین قطعاً می‌خواهد کمک کند، اما من صحبت‌های روبیو را خواندم؛ او در واقع به نظر می‌رسد بار مسئولیت را به دوش چین منتقل می‌کند.
در چین یک ضرب‌المثل داریم که می گوید: مثل این است که بگویی «چرا باید کثافت‌کاری تو را من تمیز کنم؟»