خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 25 اردیبهشت 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله ترکیبی حزب‌الله به مناطق اشغالی/ شلیک به مقر تیپ ۳۰۰ ارتش اسرائیل

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 25 اردیبهشت 1405 - 19:46
رزمندگان مقاومت اسلامی، مقر فرماندهی تیپ ۳۰۰ ارتش رژیم صهیونیستی را با دو هواگرد انتحاری هدف قرار دادند.
اشغالي،آمار،رسانه،اعلام،صهيونيستي،فلسطين

به گزارش مشرق، حزب الله در بیانیه ای اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی، مقر فرماندهی تیپ ۳۰۰ ارتش رژیم صهیونیستی را با دو هواگرد انتحاری هدف قرار دادند.
از سوی دیگر رسانه های رژیم صهیونیستی در سایه ادامه سانسور هدفمند آمار واقعی تلفات صهیونیستها، از هلاکت یک نظامی دیگر در جنوب لبنان خبر دادند.
این رسانه ها اعلام کردند که آمار نظامیان به هلاکت رسیده ارتش رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ میلادی به ۹۴۳ نفر افزایش یافته است.
این در حالی است که آمار واقعی تلفات صهیونیستها بسیار بیشتر از آمار سانسور شده است که به صورت قطره چکانی اعلام می شود.
حمله ترکیبی حزب الله به شمال فلسطین اشغالی
رسانه های عبری از شلیک انبوهی از پهپادها و موشکها به سمت شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.
این رسانه ها اعلام کردند که آژیر هشدار از راس الناقوره تا نهاریا در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمده است.
از سوی دیگر تصاویری از وقوع آتش سوزی بزرگ در منطقه بتاح تکفاح در شرق تل آویو اشغالی منتشر شده است .