خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 24 اردیبهشت 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراف سارق حرفه ای به ۲۲ فقره سرقت در اراک

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 24 اردیبهشت 1405 - 20:27
اراک- فرمانده انتظامی اراک از دستگیری سارق انباری مجتمع های مسکونی با ۲۲ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.
سرقت،شهرستان،عزيزيان،انباري،اراك،مسروقه،سارق

سرهنگ علی عزیزیان در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت از انباری مجتمع های مسکونی در شهرستان اراک، رسیدگی به آن در دستور کار مأموران کلانتری ۱۷ این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با بررسی های میدانی و کشف سرنخ های به دست آمده از صحنه های سرقت و همچنین شیوه و شگرد خاص سارقان، رد پای یک سارق سابقه دار در این پرونده ها به دست آمده و در یک عملیات غافلگیرانه سارق در مخفیگاهش دستگیر شد.
عزیزیان بیان کرد: در بازرسی از محل، مقادیر قابل توجهی اموال مسروقه کشف که پس از شناسایی مالباختگان اموال مسروقه تحویل شکات شد.
فرمانده انتظامی شهرستان اراک گفت: متهم در بازجوئی های پلیس به ۲۲ فقره سرقت از انباری مجتمع های مسکونی در شهرستان اراک اعتراف کرده که در این رابطه تعداد یک نفر مالخر نیز دستگیر و با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.
عزیزیان تاکید کرد: با استفاده از درب های محکم و قفلهای استاندارد در انباری ها و همچنین استفاده از دوربین‌های مداربسته در مشاعات، می توان از وقوع سرقت پیشگیری کرد.