خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاده چالوس یکطرفه شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 24 اردیبهشت 1405 - 15:38
ساری - سرپرست مرکز مدیریت راههای مازندران از انسداد مسیر شمال به جنوب محور چالوس و یکطرفه شدن این محور خبر داد.
سنگين،ترافيك،محورهاي،محور،هراز

علی صادقی در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به یکطرفه شدن جاده کندوان و آزادراه تهران شمال افزود: هموطنان می توانند برای تردد از محورهای هراز و فیروزکوه استفاده کنند.
وی در خصوص وضعیت ترافیک در سایر محورهای استان توضیح داد: در محور هراز ترافیک در هر دو مسیر سنگین است.
همچنین در محور کرج – چالوس (مسیر جنوب به شمال) محدوده پل زنگوله تا سیاه بسشه نیز ترافیک سنگین گزارش شده است.
صادقی با اشاره به محور سوادکوه اظهار داشت: در محدوده شهری، پل سفید و زیرآب، ترافیک نیمه سنگین و گاهی سنگین است.
سرپرست مرکز مدیریت راههای مازندران در پایان خاطرنشان کرد: از لحاظ شرایط آب و هوایی در محورهای مواصلاتی استان هیچگونه پدیده خاصی مشاهده نشده است.