خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 24 اردیبهشت 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخورداری: پیگیری روند برگزاری انتخابات، برپایی اردو و بازسازی فدراسیون مهم‌ترین محور تیراندازی است

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 24 اردیبهشت 1405 - 10:55
نخستین نشست شورای اداری فدراسیون تیراندازی در سال ۱۴۰۵ با حضور سهیل برخورداری، سرپرست فدراسیون و کارمندان این فدراسیون برگزار شد.
فدراسيون،تيراندازي،همكاران،برخورداري،برپايي،تلاش،برگزار

باشگاه خبرنگاران جوان - نخستین نشست شورای اداری فدراسیون تیراندازی در سال ۱۴۰۵ با حضور سهیل برخورداری، سرپرست فدراسیون و کارمندان این فدراسیون برگزار شد.
سهیل برخورداری، سرپرست فدراسیون تیراندازی در این جلسه اظهار داشت: در ابتدا از همه همکاران عزیزمان در فدراسیون تیراندازی که در این مدت تمام تلاش خود را به کار گرفتند، تشکر می‌کنم و از شما می‌خواهم با همین انگیزه مسیر را ادامه دهید تا برنامه‌های وزارت ورزش و جوانان در این مدت به بهترین نحو انجام شود.
ما در این مدت در سه مرحله کار‌ها را پیش می‌بریم که مهم‌ترین موضوع انجام امور انتخابات و برپایی اردو‌ها است.
بعلاوه آسیب‌های فدراسیون در دوران جنگ رمضان نیز موضوع دیگر است.
خوشبختانه بازسازی فضای اداری، خوابگاه و سالن‌ها با همکاری همکاران به خوبی پیش رفت.
در دیدار با وزیر ورزش و گزارشی که ارائه کردم وی از همکاران فدراسیون به منظور تلاش در امر بازسازی و برپایی موکب و سالن تیراندازی شهید زرین تشکر کردند.
وی در ادامه افزود: یکی از موضوعاتی که برای ما اولویت زیادی داشت برپایی اردو‌ها با توجه به اهمیت بازی‌های آسیایی ناگویا بود.
در اولین گام اردوی تراپ در گیلان برگزار شد و بازتاب خوبی داشت و استارت اردو‌ها زده شد.
برای تفنگ و تپانچه با توجه به نیاز زیر ساختی مقرر شد با فعال شدن کمپ تهران، این اردو‌ها در آزادی برگزار شود.
برخورداری عنوان کرد: در پایان از همه همکارانم می‌خواهم تلاش خود را انجام دهید تا عملکرد خوبی داشته باشیم و مجموعه فدراسیون موفق پیش برود.