خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اساسنامه تاسیس دو صندوق نوآوری به تصویب رسید

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 31 تیر 1398 - 14:56
وحدت با اشاره به اینکه تاسیس دو صندوق نوآوری به تصویب رسید، گفت: یکی از این صندوق‌ها متعلق به دانشگاه آزاد و دیگری به سهامداری وزارت ارتباطات است.
صندوق،نوآوري،تاسيس،شكوفايي،فناوري،پژوهش،تصويب

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی:
به گزارش حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علی وحدت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از تصویب تاسیس یک صندوق نوآوری با سرمایه هزار میلیارد ریالی خبر داد و گفت: به دنبال مصوبه دولت مبنی بر اجرای آیین نامه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان نوپا، تاسیس این صندوق با قید فوریت در دستور کار دبیرخانه قرار گرفت.
وی ادامه داد:‌ این صندوق با سرمایه حدود سه میلیارد ریال و با سهامداری ۴۰ درصدی وزارت ارتباطات و ۶۰ درصدی بخش خصوصی، فعالیت می‌کند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه امیدواریم این صندوق بتواند به رشد استارتاپ ها کمک کند، اظهار کرد: به دنبال این هستیم تا این صندوق جدید زمینه رشد استارتاپ های حوزه فناوری را فراهم کند و فضایی برای کار هرچه بهتر آنها فراهم آورد.
بیشتر بخوانید: تامین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ برعهده صندوق نوآوری است
وحدت درباره صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد تصریح کرد: در هشتمین جلسه کارگروه صندوق نوآوری و شکوفایی و در سال ۹۵، تاسیس صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد به تصویب رسیده اما تاکنون این صندوق عملیاتی نشده بود.
وی در پایان گفت: در حال حاضر در جلسه چهل و یکم تاسیس صندوق با سرمایه ۲۰۰ میلیارد ریالی به تصویب رسید.
انتهای پیام/
جزئیات تاسیس دو صندوق پژوهش و فناوری