خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقشه معنی‌دار ترامپ برای تصرف ونزوئلا

مشرق | اقتصادی | چهارشنبه، 23 اردیبهشت 1405 - 09:24
پس از مخالفت شدید رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا با الحاق ونزوئلا به ایالات متحده آمریکا، دونالد ترامپ تصویری از نقشه ونزوئلا به عنوان ایالت  پنجاه‌ویکم آمریکا منتشر کرد.
آمريكا،ايالت،عنوان،ونزوئلا،گرينلند،كانادا،واكنش

به گزارش مشرق، بامداد امروز (چهارشنبه)، دونالد ترامپ در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» خود، تصویری از نقشه ونزوئلا به عنوان ایالت پنجاه‌ویکم آمریکا منتشر کرد.
این اقدام پس از آن صورت گرفته است که که روز دوشنبه هفته جاری، رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه «فاکس‌نیوز» از توطئه خود برای تبدیل ونزوئلا به ایالت پنجاه‌ویکم آمریکا پرده‌برداری کرده بود.
اقدام جدید ترامپ در انتشار تصویر نقشه ونزوئلا به عنوان ایالت پنجاه و یکم آمریکا، درست یک روز پس از مخالفت قاطعانه دلسی رودریگز رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا صورت گرفت.
رودریگز در واکنش به این اظهارات ترامپ گفته بود «این موضوع هرگز قابل بررسی نبوده است، زیرا اگر یک چیز باشد که ما مردان و زنان ونزوئلایی داریم، آن عشق به روند استقلال‌خواهی‌مان است، عشق به قهرمانان استقلالمان.»
ترامپ که علاقه شدیدی به تصرف کشورهای جهان دارد، پیش از این، کانادا را به عنوان ایالت پنجاه‌ویکم آمریکا معرفی کرده بود.
طبق گزارش شبه یورونیوز، دونالد ترامپ، تاکنون بارها از تمایل خود برای الحاق سرزمین‌های دیگر به خاک ایالات متحده به عنوان ایالت پنجاه‌ویکم سخن گفته است.
او در نخستین هفته‌های دور دوم ریاست‌جمهوری در ژانویه ۲۰۲۵ چندین بار از لزوم پیوستن کانادا به آمریکا به عنوان ایالت پنجاه‌ویکم سخن گفت که این سخنان با واکنش تند کانادا مواجه شد.
ترامپ کمی بعد روی گرینلند دست گذاشت و از لزوم الحاق گرینلند به آمریکا سخن به میان آورد.
گرینلند قلمرو خودگردان پادشاهی دانمارک است و این اقدام ترامپ با واکنش متحدان اروپایی آمریکا مواجه شد.