خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 24 اردیبهشت 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چرا کالا‌های اساسی گران می‌شوند؟/ تشکیل کارگروه ویژه برای بررسی قیمت‌های کالا‌های اساسی + فیلم

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 23 اردیبهشت 1405 - 08:02
عضو هیئت‌رئیسه مجلس گفت: ما به طور مداوم پیگیر افزایش قیمت کالا‌های اساسی هستیم و قرار است یک کارگروه مشترک برای بررسی افزایش قیمت‌ها تشکیل شود.
احتكار،مجلس،معيشت،تاكيد،جنگ،شوراي،افزايش،اسلامي،دولت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی - احمد نادری، نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت‌رئیسه در واکنش به سوء‌استفاده محتکرین و سودجویان از شرایط جنگی و احتکار کالا‌های اساسی گفت: طبق تاکید حوزه نظارتی مجلس شورای اسلامی با دولت، تصمیم گرفته شد از ابتدای جنگ تاکنون جلوی احتکار و سوء‌استفاده‌ها گرفته شود.
ما گزارش‌های متعددی از احتکار در مسائل مختلف اعم از معیشت، صنعت و مسائل اقتصادی داشتیم، که تذکرات لازم را روزانه و حتی لحظه‌ای به دولت ارائه دادیم و همفکری‌ها را به صورت مستمر ادامه دارد.
نادری با بیان اینکه به مسئولان دولتی تاکید می‌کنیم که به طور جدّ با احتکار مقابله کنند، افزود: هرچند تاکنون عملکرد دولت بد نبوده، ولی برای ما قابل قبول نیست.
به همین دلیل، از مسئولان دولتی و دستگاه‌های نظارتی درخواست می‌کنم که به طور ویژه به این موارد ورود کنند.
بنده تاکید دارم که جنگ هنوز تمام نشده و ما در میانه آن هستیم.
از همین رو، می‌طلبد که ما با سازوکار‌ها ویژه معیشت مردم بهبود را ببخشیم و نگذاریم حداقل از آنچه بوده، بدتر شود.
عضو هیئت‌رئیسه مجلس در پاسخ به این پرسش که دقیقاً افزایش قیمت بر روی کالایی‌هایی اعمال می‌شود، که ارتباطی با واردات ندارند، توضیح داد: بله، ما موضوع افزایش قیمت‌ها را پیگیری کردیم.
در جلسه با وزیر جهاد کشاورزی این موضوع بحث شد که چرا بعضی از اقلامی که با معیشت و سفره مردم سروکار دارند، باید گران شوند؟
در حالی که بیشتر مواد اولیه کالای مایحتاج مردم در داخل کشور موجود است.
هرچند ادعای وزیر جهاد کشاورزی وقوع جنگ بود، اما برای ما قابل قبول نیست.
بنابراین، ما به طور مداوم پیگیر افزایش قیمت‌های کالا‌های اساسی مردم هستیم.
نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان خبر داد که قرار است به زودی یک کارگروه مشترک تشکیل شود، تا درباره قیمت‌ها بحث شود.