خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لک از نساجی دور شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 31 تیر 1398 - 13:12
حامد لک سنگربان فصل گذشته نساجی، به احتمال زیاد فصل پیش روی فوتبالی را در تیم دیگری پیگیری خواهد کرد.
نساجي،باشگاه،لك،فوتبال،تيم،مازندران،مسئولان

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، حامد لک دروازه بان فصل گذشته تیم فوتبال نساجی مازندران که با تمام شدن مسابقات فصل هجدهم فوتبال، زمزمه جدایی اش از این تیم قائمشهری شنیده می‌شد، با حضور محمدرضا مهاجری به عنوان سرمربی جدید قرمز‌های قائمشهر، مسئولان در اندیشه آن برآمدند تا به زودی قرارداد لک تمدید کنند.
اما با توجه به اینکه کمتر از یک ماه دیگر مسابقات لیگ برتر فوتبال آغاز می‌شود، به نظر می‌رسد متقاعد کردن لک به انجام نرسیده و احتمالا او قائمشهر را به مقصد تیم دیگری ترک می‌کند.
قبلا گفته می‌شد، چون لک دریافتی از مسئولان باشگاه نساجی نداشته، شخصا تمایل دارد تا در تیم دیگری توپ بزند و غیبت او در جمع نساجی چی‌ها هم دال بر همین موضوع است.
یکی از اعضای باشگاه نساجی در گفتگو با خبرنگار فوتبال باشگاه خبرنگاران جوان در اینباره عنوان کرد: روند مذاکرات اینگونه نشان می‌دهد که به احتمال زیاد حامد لک قراداد خود را با نساجی تمدید نخواهد کرد.
بیشتر بخوانید:
کوچک زاده: مسئولان مازندران باید هر چه زودتر پروانه باشگاه را انتقال دهند/احساسات مردم نباید به بازی گرفته شود
دیدار تدارکاتی نساجی و صنعت نفت قطعی شد
نساجی در اندیشه خرید سنگربان مطمئن
انتهای پیام/
آخرین اخبار از باشگاه نساجی مازندران