خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سه نفتکش ایرانی دیگر محاصره دریایی آمریکا را شکستند

مشرق | اقتصادی | جمعه، 18 اردیبهشت 1405 - 14:58
شرکتی که به آمریکا برای رهیابی محموله‌های نفتی ایران کمک می‌کند، تنکر ترکرز، می‌گوید، در دو روز گذشته، سه فروند نفتکش محاصره آمریکا را شکستند.
ايران،نفتكش،محاصره،شركت،ظرفيت،خط

به گزارش مشرق، بر اساس پایش ماهواره‌ای تحرکات کشتی‌ها توسط شرکت رهیابی محموله‌های دریایی، تنکرترکرز، طی دو روز گذشته، سه نفتکش متعلق به شرکت ملی نفتکش ایران خط محاصره آمریکا را شکسته و وارد آب‌های ایران شده‌اند.
این نفتکش‌های خالی، در مجموع ظرفیت حمل ۵ میلیون بشکه نفت خام ایران را دارند.
پیش از این، زمانی‌که ترامپ گفت، ظرفیت ذخیره‌سازی ایران پر شده و خط لوله‌هایش از درون منفجر می‌شوند، همین شرکت اعلام کرد که ایران یک ماه و نیم ظرفیت ذخیره‌سازی دارد مشروط بر اینکه نفتکش خالی دیگری محاصره را نشکند.
از آن زمان، چندین ابرنفتکش از محاصره رد شده و وارد جزیره خارگ شده‌اند.
بنا بر اعلام این شرکت، عبور دو فروند از این سه نفتکش در تصاویر ماهواره‌ای مشاهده شده‌اند، به صورت بصری تایید شده‌ است.
اما تنکر ترکرز که سابقه کمک به آمریکا در رهیابی محموله‌های نفتی ایران را دارد، می‌گوید که نفتکش سوم شب گذشته بر روی سامانه موقعیت‌یاب آنلاین (AIS) در نزدیکی سواحل شناص، عمان یعنی حدود ۲۵۴ مایل دریایی (۴۷۰ کیلومتر) در غرب خط محاصره دیده شده اما هنوز تایید بصری دریافت نکرده است.
دو روز پیش فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرده بود، یک نفتکش ایرانی در آب‌های بین‌المللی به سمت بنادر ایران در حرکت بوده است را هدف قرار داده و سکان کشتی را کار انداخته‌ است و این نفتکش دیگر به سمت ایران حرکت نمی‌کند.