خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باشگاه پرسپولیس کالدرون را محدود کرد/ مثل برانکو نباش!

مهر | ورزشی | دوشنبه، 31 تیر 1398 - 11:25
باشگاه پرسپولیس برای مصاحبه‌های اختصاصی گابریل کالدرون محدودیت های جدیدی را وضع کرده است.
برانكو،پرسپوليس،برنامه،سرمربي،تلويزيوني،باشگاه،حضور

به گزارش خبرنگار مهر، برانکو ایوانکوویچ در مدت زمان حضورش به عنوان سرمربی پرسپولیس به برنامه های مختلف تلویزیونی دعوت می شد تا باعث استقبال بینندگان از آن برنامه شود.
سرمربی سرخپوشان پایتخت به لطف موفقیت های متوالی با پرسپولیس توانسته بود محدودیت خاصی در بین افراد جامعه برای خود دست و پا کند و همین امر هم باعث شد تا تهیه کننده ها برای دعوت از وی حسابی دست به جیب شده و پول های آنچنانی خرج کنند.
سرمربی سرخپوشان نیز از سخنرانی در دانشگاه های کشور و حضور در همایش های پزشکی ورزشی گرفته تا مصاحبه با برنامه های تلویزیونی را در دستور کار خود قرار داده بود.
حضور برانکو در برخی از این برنامه ها هم گاهی باعث اعتراض اسپانسرها بود اما برانکو هرگز حاضر نشد برای رفتن به قصد مصاحبه با مدیران باشگاه هماهنگ شود.
با رفتن برانکو و حضور گابریل کالدرون در راس امور فنی پرسپولیس، مدیران باشگاه قوانین جدیدی را برای این مربی وضع کرده اند تا او برای گفتگو به هر شبکه و رسانه ای نرود.
کالدرون برای اینکه به کانال های تلویزیونی و رسانه های نوشتاری برود باید مجوز ایرج عرب مدیرعامل پرسپولیس یا محسن خلیلی مدیر تیم را داشته باشد.
در غیر اینصورت از سوی باشگاه جریمه خواهد شد.