خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کره جنوبی پس از ۴ سال انتظار ماهواره خود را پرتاب کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 13 اردیبهشت 1405 - 16:41
کره تایمز نوشت پرتاب ماهواره CAS۵۰۰-۲ که از سال ۲۰۲۲ به دلیل جنگ اوکراین توسط راکت سایوز روسیه انجام نشده بود، نهایتاً بامداد امروز با راکت اسپیس‌ایکس صورت گرفت.
ماهواره،پرتاب،كره،فضا،جنوبي

باشگاه خبرنگاران جوان - تارنمای نشریه «کره تایمز» با انتشار این خبر نوشت: کره جنوبی یک ماهواره نظارتی را توسط راکت ماهواره بر فالکون۹ متعلق به شرکت «اسپیس ایکس» در مدار زمین قرار داد.
این پرتاب به فضا بامداد امروز از پایگاه نیروی فضایی «وندنبرگ» (Vandenberg) واقع در «سانتا باربارا» (Santa Barbara) ایالت کالیفرنیا، انجام شد.
ماهواره CAS ۵۰۰-۲ از صنایع هوافضای کره جنوبی و به منظور نظارت بر شرایط جوی و مشاهدات کشاورزی طراحی شده است.
کره تایمز افزود، این ماهواره پیشتر قرار بود در سال ۲۰۲۲ میلادی و توسط راکت ماهواره بر سایوز روسیه به فضا پرتاب شود که بدنبال وقوع جنگ اوکراین این پرتاب تاکنون صورت نگرفت.
درحالی بامداد امروز کره جنوبی اقدام به پرتاب ماهواره نظارتی خود از پایگاهی واقع در آمریکا به فضا کرد که پیشتر این کشور در پرتاب یک ماهواره در دوم دی ماه ۱۴۰۴ از خاک خود به فضا با شکست مواجه شده بود.