خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان فیلمبرداری «رستاخیز مسیح» مل گیبسون

مشرق | فرهنگی و هنری | شنبه، 12 اردیبهشت 1405 - 10:35
«رستاخیز مسیح» که از دو فیلم تشکیل خواهد شد با اختلاف پرخرج‌ترین پروژه کارنامه گیبسون است و بودجه هریک از آن‌ها به ۱۰۰ تا ۱۲۵ میلیون دلار می‌رسد.
مسيح،نقش،رستاخيز،the،of،كارنامه،جانشين،فيلم

به گزارش مشرق، فیلمبرداری پروژه ۲۵۰ میلیون دلاری «رستاخیز مسیح» (Resurrection of the Christ) به کارگردانی «مل گیبسون» پس از هفت ماه در استودیوی چینه‌چیتای شهر رم به پایان رسید.
علاوه بر این تأیید شده است که «کیلب دشانل» برای فیلمبرداری دنباله «مصائب مسیح» (Passion of the Christ) بازنگشته و «روبرشت هیوارت» که «پسران بد» (Bad Boys) و «استیو» (Steve) با بازی «کیلین مورفی» را در کارنامه دارد، جانشین او شده است.
«رستاخیز مسیح» که از دو فیلم تشکیل خواهد شد با اختلاف پرخرج‌ترین پروژه کارنامه گیبسون است و بودجه هریک از آن‌ها به ۱۰۰ تا ۱۲۵ میلیون دلار می‌رسد.
این فیلم جلوه‌های ویژه بصری سنگینی خواهد داشت و «نبرد فرشتگان و اهریمنان و نزول مسیح به دوزخ» به تصویر کشیده می‌شود.
«مصائب مسیح» (Passion of the Christ) دربرگیرنده دیالوگ‌های آرامی و عبری بود اما دیالوگ‌های «رستاخیز مسیح» برای اجتناب از «دفع مخاطب» انگلیسی است.
«یاکو اوهتونن» بازیگر سریال «آخرین قلمرو» (The Last Kingdom) در نقش «عیسی مسیح»، «ماریلا گاریگا» که فیلم «مأموریت غیرممکن ۷» (Mission Impossible: Dead Reckoning) را در کارنامه دارد در نقش «مریم مجدلیه» جانشین «مونیکا بلوچی»، «کاسیا اسموتنیاک» لهستانی در نقش «مریم» جانشین «مایا مورگنشترن»، «پی‌یر لوئیجی پازینو» ایتالیایی در نقش «پیتر»، «ریکاردو اسکامارچو» بازیگر ایتالیایی «مودی» (Modi) در نقش «پونتیوس پیلاطس» فرماندار یهودیه و «روپرت اورت» در نقشی «کوچک اما مهم» ظاهر خواهند شد.
لاینزگیت «رستاخیز مسیح: قسمت اول» (The Resurrection of the Christ: Part One) را ۲۶ مارس ۲۰۲۷ و قسمت دوم را ۶ مه ۲۰۷ اکران خواهد کرد.