خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمربی تیم فوتسال سوهان محمد سیما قم: بازیکنانم استرس داشتند

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 31 تیر 1398 - 09:35
سرمربی تیم فوتسال سوهان محمد سیمای قم گفت: اگر نام این تیم گیتی پسند نبود با اختلاف سه گل آن‌ها را شکست می‌دادیم ولی برخی بازیکنان ما اضطراب نام گیتی پسند و ملی پوشان آن را داشتند.
تيم،گيتي،پسند،بازيكنان،سوهان،فوتسال،غياثي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید مهدی غیاثی پس از تساوی تیم اش برابر گیتی پسند اصفهان اظهار داشت: بازی بسیار سنگین و پرآفت و خیز بود، به‌هرحال تیم گیتی پسند تیم خوب و مدعی قهرمانی است اما به دنبال امتیاز کامل این مسابقه بودیم.
سرمربی تیم فوتسال سوهان محمد سیما قم با اشاره به اینکه دیدار امروز سخت و طاقت‌فرسایی بود، افزود: گیتی پسند برای قهرمانی بسته‌شده و بازیکنان ارزنده‌ای دارد ما برای پیروزی همه تلاش خود را کردیم اما بازیکنان تیم حریف باتجربه ظاهر شدند تا امتیازات تقسیم شود.
وی گفت: اگر نام این تیم گیتی پسند نبود با اختلاف سه گل آن‌ها را شکست می‌دادیم ولی برخی بازیکنان ما اضطراب نام گیتی پسند و ملی پوشان آن را داشتند.
غیاثی با ابراز رضایت از عملکرد بازیکنانش، عنوان کرد: در جریان مسابقه چند موقعیت جدی خلق کردیم اما بخت با ما یار نبود حتی برخی لحظات سبک بازی حریف را نیز تغییر دادیم.
به گفته وی ، هر تیمی از موقعیت‌ها و تغییرات به‌خوبی استفاده نکند محکوم‌به شکست است و این نکته در بین بازیکنان باید نهادینه شود.
سرمربی تیم فوتسال سوهان محمد سیما تصریح کرد: با قدرت به کار خود ادامه می‌دهیم و هر هفته بازی‌های روان‌تر و پرتاکتیک را در زمین پیاده می‌کنیم.
وی بیان کرد: تیم سوهان با ترکیبی از بازیکنان جوان و با تجربه امروز تاکتیک‌های خود را به‌ویژه در حفظ توپ و ایجاد موقعیت به حریفی دیکته کرد که خود صاحب سبک است،اما فوتسال جنگ فرصت است باید از هر فرصت استفاده کرد.
انتهای پیام/ ع