خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادراه پردیس–تهران بازگشایی شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 05 اردیبهشت 1405 - 17:00
معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: در حال حاضر عملیات تثبیت محل رانش در حال انجام است و تردد در آزادراه برقرار بوده و هیچ مشکل ایمنی وجود ندارد.
مسير،محل،ساعت،روز،بازوند،رانش

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- هوشنگ بازوند، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور، از وقوع رانش زمین در کیلومتر ۶ آزادراه پردیس به تهران در ساعت ۴:۲۰ بعدازظهر روز جمعه خبر داد و گفت:خوشبختانه این حادثه هیچ‌گونه تلفات جانی و خسارت مالی در پی نداشت.
وی افزود: حدود ساعت ۹ شب از محل بازدید کردم و با توجه به نظر کارشناسان، مقرر شده بود مسیر برای سه روز مسدود شود، اما با تلاش تیم‌های اجرایی تا ساعت سه بامداد عملیات آواربرداری انجام و مسیر بازگشایی شد.
بازوند تأکید کرد: در حال حاضر عملیات تثبیت محل رانش در حال انجام است و تردد در آزادراه برقرار بوده و هیچ مشکل ایمنی وجود ندارد.
مهندسان پیش‌بینی کرده بودند مسیر تا سه روز بسته بماند، اما با اقدام‌های فوری و شبانه، ایمنی کامل تأمین شد.
او اظهار داشت:از همکاری مهندس باستان و همه نیروهای حاضر در محل تشکر می‌کنم.
امروز نیز کارهای تثبیت نهایی ادامه خواهد داشت و ان‌شاءالله تردد بدون هیچ‌گونه نگرانی برای شهروندان برقرار است.»