خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک کشتی در نزدیکی عمان هدف قرار گرفت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 02 اردیبهشت 1405 - 10:19
اداره عملیات تجارت دریایی انگلیس ادعا کرد که یک کشتی کانتینری توسط نیرو‌های سپاه پاسداران ایران هدف قرار گرفته است.
سپاه،تردد،دريايي،كشتي،ايران،شناورهاي،تنگه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - اداره عملیات تجارت دریایی انگلیس (UKMTO) ادعا کرد که گزارشی مبنی بر حمله به یک کشتی کانتینری توسط یک قایق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، در ۱۵ مایل دریایی شمال شرقی عمان، دریافت کرده است.
کاپیتان کشتی مدعی شده است که قایق ایرانی بدون هیچ گونه هشداری از طریق دستگاه‌های ارتباط رادیویی به کشتی نزدیک شد، سپس به سمت آن آتش گشود و باعث آسیب جدی به آن شد، اما این حمله منجر به آتش‌سوزی یا تاثیر زیست‌محیطی نشد.
این گزارش تائید کرد که همه خدمه در سلامت هستند، در حالی که UKMTO از کشتی‌ها خواست هرگونه فعالیت مشکوک را گزارش دهند.
پیش از این سپاه پاسداران ایران از نظم جدیدی برای عبور و مرور از تنگه هرمز خبر داد، براساس بیانیه‌ی سپاه جدید ۱.
شناورهای غیرنظامی صرفا از مسیر تعیین‌شده ایران تردد می‌کنند، ۲.
تردد شناورهای نظامی از تنگه کماکان ممنوع است، ۳.
ترددها صرفا بااجازه نیروی دریایی سپاه است و ۴.
این تردد در راستای توافق دوره سکوت صحنه نبرد و بعد از اجرای آتش‌بس لبنان صورت می‌گیرد.
منبع: آر تی