خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله سخنگوی کاخ سفید به رسانه‌های آمریکایی به‌دلیل مخالفت با ترامپ

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 01 اردیبهشت 1405 - 11:13
سخنگوی کاخ سفید به رسانه‌های آمریکایی به‌دلیل مخالفت با ترامپ حمله کرد.
آمريكا،دونالد،عمليات،نظامي

به گزارش مشرق، کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، در گفت‌وگو با شبکه فاکس نیوز، رسانه‌های آمریکایی از جمله نیویورک تایمز، وال‌استریت ژورنال و سی‌ان‌ان را متهم کرد که به‌جای بازتاب واقعیت‌ها، در میانه عملیات نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی در جهت مخالفت با دونالد ترامپ حرکت می‌کنند.
او گفت: ایالات متحده اکنون بیش از هر زمان دیگری به دستیابی به یک «توافق واقعاً خوب» با ایران نزدیک شده است و این وضعیت را نتیجه تاکتیک‌های مذاکره‌ای ترامپ و موفقیت عملیات نظامی اخیر آمریکا دانست.
دونالد ترامپ رئیس دولت تروریستی آمریکا هم اخیراً در فضای مجازی سی‌ان‌ان را به باد انتقاد گرفته و رسانه‌های غیرهمسو را فاسد توصیف کرده بود.