خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عمارت نوفل لوشاتو از اردیبهشت میزبان نمایش‌ها می‌شود

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 31 فروردین 1405 - 10:29
عمارت نوفل‌لوشاتو فعالیت خود در سال ۱۴۰۵ را با ۲ نمایش از اردیبهشت آغاز می‌کند.
باخ،سلول،محسن،نمايش،عمارت،بهزاد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی عمارت نوفل‌لوشاتو، نمایش‌های «سلول» و «باخ» از ۸ اردیبهشت در عمارت نوفل‌لوشاتو روی صحنه می‌روند.
نمایش «سلول» نوشته پوریا گلستانی و محسن زرآبادی‌پور است که به طراحی و کارگردانی محسن زرآبادی‌پور و تهیه‌کنندگی داود نامور زمستان ۱۴۰۴ روی صحنه رفت که با حدود ۱۱ هزار تماشاگر، ۲ ماه اجرا شد.
وحید ‌نفر، حسین ‌میرزاییان، حمید ‌عرب، بردیا ‌دیانت، ارشیا ‌شریعتی، شادی ‌احدی ‌فر، محسن ‌بیده، محمدرضا ‌بهشتیان، محسن ‌زرآبادی ‌پور، فرشید ‌بختیاری، اقلیما ‌جهانگیری در «سلول» ایفای نقش می‌کنند.
نمایش «سلول» داستان ۲ سرباز زندان را روایت می‌کند که تصمیم می‌گیرند شب یلدای خود را با زندانیان بند اعدامی سپری کنند.
نمایش «باخ» به نویسندگی و کارگردانی بهزاد عبدی به تهیه‌کنندگی علی شاهانی نیز دیگر اثر عمارت نوفل‌لوشاتو در زمستان ۱۴۰۴ بود.
رضا ‌جهانی، علیرضا ‌داوری، بهزاد ‌عبدی، حسین ‌میرزاییان، بهناز ‌نادری بازیگرانی هستند که در «باخ» ایفای نقش می‌کنند.
این نمایش داستان تماشاخانه‌ای است که در آن فروغ و باخ یکدیگر را ملاقات می‌کنند؛ جایی که واقعیت و رویا به یکدیگر پیوند می‌خورند و در این میان رازهایی بر ملا می‌شود.