خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بنزین گران شد / پروازهای کانادا به آمریکا لغو شد

اعتماد | همه | یکشنبه، 30 فروردین 1405 - 13:24
شرکت هواپیمایی ایرکانادا، بزرگترین خط هوایی کانادا اعلام کرد که تمامی پروازهای مستقیم خود از تورنتو و مونترال به فرودگاه بین‌المللی JFK نیویورک را به مدت پنج ماه به حالت تعلیق درمی‌آورد.
ايركانادا،پروازهاي،تعليق،هواپيمايي،نيويورك،فرودگاه

شرکت هواپیمایی ایرکانادا، بزرگترین خط هوایی کانادا اعلام کرد که تمامی پروازهای مستقیم خود از تورنتو و مونترال به فرودگاه بین‌المللی JFK نیویورک را به مدت پنج ماه به حالت تعلیق درمی‌آورد.
کد خبر: 769497 | ۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۲:۱۰:۴۸
شرکت هواپیمایی ایرکانادا، پروازهای خود به نیویورک را به مدت پنج ماه به حالت تعلیق درمی‌آورد.
به گزارش تسنیم، شرکت هواپیمایی ایرکانادا، بزرگترین خط هوایی کانادا اعلام کرد که تمامی پروازهای مستقیم خود از تورنتو و مونترال به فرودگاه بین‌المللی JFK نیویورک را به مدت پنج ماه به حالت تعلیق درمی‌آورد.
این تصمیم در پی کمبود شدید سوخت جت و افزایش بیش از 100 درصدی هزینه‌های تأمین آن در فرودگاه JFK گرفته شده است.
مقامات ایرکانادا دلیل اصلی این بحران را جنگ در ایران و غرب آسیا دانسته‌اند که منجر به اختلال در زنجیره تأمین نفت خام و بسته شدن مسیرهای کلیدی دریایی از جمله تنگه هرمز شده است.
کارشناسان صنعت هوانوردی، این وضعیت را «بزرگترین بحران سوخت در تاریخ هوانوردی غیرنظامی» توصیف می‌کنند که حتی از بحران‌های ناشی از حملات 11 سپتامبر 2001 و همه‌گیری ویروس کرونا نیز شدیدتر ارزیابی می‌شود.