خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز مرمت بناهای تاریخی آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی رمضان در اصفهان

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 30 فروردین 1405 - 10:48
اصفهان–مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اصفهان از آغاز عملیات مرمت بناهای تاریخی آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی رمضان خبر داد و گفت: این عملیات با مرمت موزه هنرهای تزئینی ایران آغاز شده است.
مرمت،آسيب،عمليات،اصفهان،تاريخي

به گزارش خبرنگار مهر، امیر کرم‌زاده صبح یکشنبه در حاشیه بازدید از بناهای تاریخی آسیب دیده اصفهان اظهار کرد: عملیات مرمت بناهای تاریخی که در جریان جنگ تحمیلی رمضان آسیب دیده‌اند، با آغاز مرمت موزه هنرهای تزئینی ایران (رکیب‌خانه) کلید خورد.
وی افزود: برنامه جامع مرمت بنای موزه هنرهای تزئینی ایران (رکیب‌خانه) که در حمله ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۴ دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی دچار آسیب جدی شده بود، با دستور و نظارت مستقیم مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اصفهان در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان در بازدید از این عملیات مرمتی گفت: مرمت بخش‌هایی از بنا از جمله قسمت‌هایی از سقف‌ها، تزئینات، درها و پنجره‌ها که در این حمله آسیب دیده‌اند آغاز شده است.
کرم‌زاده تصریح کرد: با توجه به حضور و مشارکت گروه‌های مختلف مرمتی در این پروژه، پیش‌بینی می‌شود عملیات مرمت این اثر فاخر تاریخی در مدت زمان کوتاهی به پایان برسد.