خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات طرح معافیت ۲۰ ساله مالیاتی برای تولیدکنندگان داخلی/کاهش ۲ درصد از بیکاری فارغ التحصیلان

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 31 تیر 1398 - 00:52
رحمانی گفت: برای تولیدکنندگان فعال در شهرک‌های صنعتی به تناسب مناطق، بین ۷ تا ۲۰ سال طرح معافیت مالیاتی در نظر گرفته شده است.
صنعت،معدن،تجارت،اشتغالزايي،وزير،وزارت،بيكاري،اشتغال،مناطق،كا ...

وزیر صمت در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفت‌و‌گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برنامه‌های وزارت صمت برای کاهش بیکاری گفت: پارسال میزان اشتغال ایجاد شده در وزارت صنعت، معدن و تجارت بیش از انداره تکلیف شده سازمان برنامه و بودجه بود.
رحمانی با بیان اینکه مجموعه وزارت صمت با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در صنعت، معدن و اصناف دارد، می‌تواند در مسیر اشتغالزایی کشور قدم مثبتی بردارد، افزود: امسال برنامه های داخلی سازی و محدودیت واردات با ایجاد واحد‌های تولیدی جدید و یا احیای ظرفیت‌های موجود اجرا خواهد شد، این موارد از مهمترین فاکتور‌های اشتغالزایی است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره مشوق های اشتغالزایی تصریح کرد: داخلی سازی، محدودیت واردات و تسهیل صادرات مشوق اشتغالزایی است، البته در شهرک‌های صنعتی به تناسب مناطق برای تولیدکنندگان، بین ۷ تا ۲۰ سال طرح معافیت مالیاتی در نظر گرفته شده است.
بیشتر بخوانید: شکوفایی صنعت به ۲ بال فناوری و صادرات نیاز دارد
یک شغل، یک پروژه است
وی اظهار کرد: شعار وزارت صمت برای افزایش اشتغال و کاهش بیکاری "یک شغل، یک پروژه" است چرا که ایجاد اشتغال و یک شغل خوب باید مانند یک پروژه مورد بررسی و حمایت قرار گیرد.
هم اکنون در مناطق محروم فعالیت خوبی آغاز شده و برای تکمیل طرح‌‌های نیمه‌ تمام اهتمام ویژه‌ای شکل گرفته است.
امیدواریم ظرفیت‌های مغفول مانده در استان‌هایی همچون کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، سیستان و بلوچستان و ...
با اقدامات جهادی، مورد توجه قرار گیرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: اصلی‌ترین برنامه وزارت صمت در مناطق کم برخوردار حمایت از صنایع کوچک، متوسط و تسهیل تولید است تا اشتغالزایی در این مناطق رونق بگیرد.
اگر صنعت و تولید فعال باشد به طور طبیعی ذی‌نفعان آن با بهره وری لازم کار می‌کنند و راهکار اساسی حل مسائل کشور همین موضوع است.
رحمانی گفت: مردم باید ببینند که مسئولانشان در جبهه اقتصادی در حال جنگ هستند، تمام ما مسئول فراهم کردن نیازهای جامعه هستیم و دستگاه‌ها و صنوف باید از نیروهای متخصص داخلی و نیروی جوان در بخش‌های مختلف صنعتی استفاده کنند.
کاهش ۲ درصدی بیکاری فارغ التحصیلان
به گفته وی در سه ماهه اول امسال با احیای ظرفیت‌ها و ایجاد واحد‌های جدید حدود ۲ درصد از بیکاری فارغ التحصیلان کاهش داشته است و این امر شب و روز در حال پیگری است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان گفت: تولیدات امروز فولاد، پتروشیمی و...
بیش از نیاز کشور است و بدون شک این ظرفیت‌ها افزایش پذیر است چرا که فعال شدن ۱۰۰ درصدی این موضوع بر تولید و اشتغال واحد‌های کوچک تاثیرگذار خواهد بود.
انتهای پیام/