خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پنتاگون: جنگنده ونزوئلایی هواپیمای ما را تهدید کرده است

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 30 تیر 1398 - 22:15
وزارت دفاع آمریکا طی بیانیه‌ای مدعی شد یک فروند هواپیمای شناسایی نیروی دریایی این کشور از سوی یک جنگنده ونزوئلایی تهدید شده است.
ونزوئلا،آمريكا،مادورو،قانوني،نيروي،دولت،ماههاي،هواپيماي،پرواز

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، وزارت دفاع آمریکا روز یکشنبه طی بیانیه‌ای مدعی شد روز جمعه یک فروند جنگنده سوخو-30 نیروی هوایی ونزوئلا در فاصله‌ای بسیار نزدیک با هواپیمای شناسایی EP-3 نیروی دریایی آمریکا پرواز کرده و این هواپیما را مورد تهدید قرار داده است.
پنتاگون در بیانیه خود ادعا کرده که هواپیمای شناسایی نیروی دریایی آمریکا در حریم هوایی بین‌المللی در حال پرواز بوده است اما جنگنده سوخو-30 نیروی هوایی ونزوئلا با نزدیک شدن به آن، برای دقایق طولانی در «فاصله خطرناک» با هواپیمای آمریکایی پرواز کرده و جان خدمه آن را تهدید کرده است.
روابط واشنگتن و کاراکاس در ماههای اخیر بسیار پرتنش بوده است.
حدود شش ماه قبل «خوان گوایدو» رئیس‌ سابق مجمع ملی ونزوئلا به‌تحریک مقامات واشنگتن خود را رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد و از آن زمان تاکنون آمریکا و متحدانش تلاش خود را برای براندازی دولت قانونی ونزوئلا بیشتر کرده‌اند.
گوایدو نه‌تنها تلویحاً از اقدام نظامی آمریکا علیه دولت مادورو حمایت کرده، بلکه بارها هواداران خود را به آشوب علیه دولت قانونی ونزوئلا فرا خوانده و حتی از نیروهای مسلح ونزوئلا خواسته است که علیه رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو دست به شورش مسلحانه بزنند.
نهادهای اطلاعاتی و امنیتی ونزوئلا طی ماههای اخیر تلاش‌های مخالفان تحت حمایت آمریکا برای نفوذ در بدنه نیروهای مسلح این کشور را به‌شدت زیر نظر داشته و سه مورد کودتای نظامی را در همان مراحل اولیه خنثی کرده‌اند.
از طرفی وزارت خزانه‌داری آمریکا طی ماههای اخیر تعداد زیادی از مقامات و نهادهای ونزوئلایی را تحریم کرده است تا از طریق فشارهای اقتصادی، دولت مادورو را وادار به کناره‌گیری کند.
با این حال «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا تأکید کرده است که تسلیم فشارهای واشنگتن و متحدانش نخواهد شد و جایگاه قانونی خود را به مهره مد نظر غربی‌ها واگذار نخواهد کرد.
انتهای پیام/.