خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حدود ۲ هزار کشتی و ۲۰ هزار ملوان در خلیج فارس بلاتکلیفند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 28 فروردین 1405 - 16:54
دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی با بحرانی خواندن وضعیت در تنگه هرمز، از گرفتار شدن حدود ۲ هزار کشتی و ۲۰ هزار دریانورد در خلیج فارس خبر داد.
منطقه،تنگه،گرفتار،ارائه،دريانوردان،ناوبري،هرمز،عمان،تخليه،در ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - آرسنیو دومینگز، دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO) وابسته به سازمان ملل متحد، تایید کرد که به دلیل شرایط جنگی در منطقه، حدود ۲۰۰۰ کشتی به همراه نزدیک به ۲۰ هزار دریانورد در خلیج فارس گرفتار شده‌اند.
دومینگز در مصاحبه با روزنامه اسپانیایی «ال پایس»، وضعیت در تنگه هرمز را «بحرانی» توصیف و خاطرنشان کرد که این دریانوردان در خلیج فارس محبوس شده و قادر به عبور از تنگه نیستند.
این موضوع نگرانی‌های فزاینده‌ای را در مورد ضرورت جیره‌بندی ذخایر غذا، آب و سوخت با تداوم بحران ایجاد کرده است.
او افزود که کشور‌های منطقه تمامی اشکال کمک، از جمله پشتیبانی پزشکی در صورت نیاز را به دریانوردان گرفتار ارائه می‌دهند.
دومینگز توضیح داد که طرحی برای تخلیه کشتی‌ها پس از پایان درگیری‌ها در حال بحث و بررسی با کشور‌های منطقه، به‌ویژه ایران و عمان است.
او تاکید کرد که فرآیند تخلیه کشتی‌های گرفتار چندین هفته به طول خواهد انجامید و باید پیش از شروع، از نبود تهدید مین‌های دریایی در منطقه اطمینان حاصل شود.
او ابراز امیدواری کرد که پس از رفع خطر، حرکت ناوبری با عبور روزانه ۱۳۰ تا ۱۳۵ کشتی از تنگه هرمز به حالت طبیعی بازگردد، هرچند تاکید کرد که هنوز تایید رسمی مبنی بر وجود مین در منطقه دریافت نکرده است.
او ادعا کرد که بر اساس قوانین بین‌المللی، هیچ کشوری نمی‌تواند به‌صورت خودسرانه زمانی که یک گذرگاه موجود است، مسیر اضافی ایجاد کند.
با این حال، وی خاطرنشان کرد که ایران حق کامل دارد تا پیشنهاد خود را ارائه و ضرورت آن را توجیه کند، مشروط بر اینکه این پیشنهاد طبق قوانین بین‌المللی، به‌طور مشترک با عمان ارائه شود.
دومینگز در پایان خاطرنشان کرد که جهان معمولا تنها زمانی به اهمیت حمل‌ونقل دریایی پی می‌برد که این حوزه دچار اختلال شده و آسیب‌های اقتصادی آن متوجه مردم شود؛ موضوعی که نشان‌دهنده تاثیر گسترده هرگونه ناآرامی در شریان‌های ناوبری جهانی بر اقتصاد و تجارت بین‌الملل است.
منبع: آر تی