خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر خزانه‌داری آمریکا: چین با احتکار نفت و محدود کردن صادرات برخی کالاها، شریک جهانی قابل اعتمادی در طول جنگ خاورمیانه نبوده

اعتماد | همه | چهارشنبه، 26 فروردین 1405 - 12:13
اسکات بسنت وزیر خزانه‌ داری آمریکا گفت: چین با احتکار نفت و محدود کردن صادرات برخی کالاها، شریک جهانی قابل اعتمادی در طول جنگ خاورمیانه نبوده است.
ثبات،چين،آمريكا،احتكار،اسكات،جمهور

اسکات بسنت وزیر خزانه‌ داری آمریکا گفت: چین با احتکار نفت و محدود کردن صادرات برخی کالاها، شریک جهانی قابل اعتمادی در طول جنگ خاورمیانه نبوده است.
کد خبر: 768924 | ۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۱۲:۱۲:۲۶
خبرگزاری رویترز به نقل از وزیر خارجه آمریکا نوشت: چین همان اقداماتی را که در طول همه گیری کووید-۱۹ درباره احتکار کالاهای پزشکی انجام می داد تکرار کرد.
به گزارش ایرنا؛ اسکات بسنت به خبرنگاران گفت که با مقامات چینی درباره این موضوع صحبت کرده است.
وی از پاسخ به این سوال که آیا این اختلاف، برنامه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا را برای سفر به پکن در اواسط ماه مه (اردیبهشت) مختل خواهد کرد یا خیر، خودداری کرد، اما مدعی شد که ترامپ و شی جین پینگ رئیس جمهور چین، رابطه کاری بسیار خوبی دارند.
مقام آمریکایی گفت: «فکر می‌کنم پیام این دیدار ثبات است.
ما از تابستان گذشته ثبات زیادی در روابط داشته‌ایم؛ این ثبات از بالا به پایین نشات می‌گیرد.
فکر می‌کنم ارتباط، کلید اصلی است.»