خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایداری جوی در کردستان تا پایان هفته؛کاهش محسوس دمای شبانه

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 25 فروردین 1405 - 18:02
سنندج- رئیس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی کردستان از تداوم شرایط جوی پایدار در استان تا پایان هفته خبر داد و گفت: با نفوذ توده هوای سرد دمای شبانه در اغلب مناطق کاهش می‌یابد.
استان،دماي،هواي،سطح

نشمیل احمدیانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به استقرار هوای آرام و پایدار در سطح استان، اظهار کرد: در ساعات بعدازظهر سه شنبه وزش باد و در برخی نقاط مه‌گرفتگی پیش‌بینی می‌شود.
وی افزود: در پی صدور هشدار سطح زرد و با شمالی شدن جریانات جوی و نفوذ توده هوای سرد، کاهش دمای شبانه در بیشتر مناطق استان مورد انتظار است.
احمدیانی ادامه داد: همچنین دمای سطح خاک در برخی نقاط، به‌ویژه در نواحی نیمه شمالی و شرقی استان، به محدوده یخبندان خواهد رسید.
وی از تداوم شرایط جوی پایدار در استان تا پایان هفته خبر داد و اعلام کرد: با نفوذ توده هوای سرد، دمای شبانه در اغلب مناطق کاهش می‌یابد.