خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخست وزیر مجارستان شکست در انتخابات را پذیرفت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 24 فروردین 1405 - 07:54
ویکتور اوربان می‌گوید اگرچه شمارش آرا به پایان نرسیده، اما نتایج تا اینجا برای حزب او «روشن و دردناک» است.
اوربان،انتخابات،مجارستان،كرسي،حزب،ونس،آورده_است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - ساعاتی پس از اتمام رای‌گیری در مجارستان، «ویکتور اوربان» نخست وزیر این کشور پس از ۱۶ سال حضور در قدرت و به عنوان یکی از نزدیکترین متحدان اروپایی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، شکست در انتخابات را پذیرفت.
گفته شده اوربان در یک پست فیسبوکی، پیروزی حزب رقیب را تبریک گفته است.
نتایج اولیه، با شمارش ۵۳.۴۵ درصد آرا، نشان می‌دهد که حزب راست میانه «تیسا» ۱۳۶ کرسی از ۱۹۹ کرسی پارلمان مجارستان را به دست آورده است، در حالی که حزب «فیدس» به ریاست اوربان ۵۶ کرسی به دست آورده است.
اوربان در ستاد انتخاباتی خود گفت: «نتایج انتخابات هنوز نهایی نیست، اما وضعیت روشن است.
نتیجه انتخابات برای ما دردناک، اما روشن است.»
جی دی ونس، معاون ترامپ که چند روز قبل از انتخابات از مجارستان بازدید کرده بود، سبک حکومتداری اوربان را به عنوان الگویی برای اروپا ستود و به اتحادیه اروپا به دلیل تلاش برای تأثیرگذاری بر نتیجه رأی‌گیری حمله کرد.
با این حال و بر خلاف اظهارات ونس، بسیاری از مجارستانی‌ها پس از سه سال رکود اقتصادی و افزایش شدید هزینه‌های زندگی به طور فزاینده‌ای از اوربان خسته شده‌اند.
منبع: رویترز