خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سردار عباسقلی‌زاده: حفاری تونل فاز دوم خط ۲ مترو تمام شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 22 فروردین 1405 - 17:01
تبریز-فرمانده سپاه عاشورا از پایان عملیات حفاری تونل فاز دوم خط ۲متروی تبریز خبر داد و افزود:این پروژه با همکاری مجموعه‌های اجرایی و عمرانی در مسیر توسعه حمل‌ونقل شهری تبریز به سرانجام رسید.
تبريز،خط،متروي،مترو،پروژه،شهري،تونل

به گزارش خبرنگار مهر، سردار اصغر عباسقلی‌زاده ظهر شنبه در آیین اتمام حفاری تونل فاز دوم خط ۲ متروی تبریز که در ایستگاه ۸ این خط برگزار شد، اظهار کرد: اجرای پروژه‌های بزرگ عمرانی و زیرساختی از جمله مترو، نقش مهمی در توسعه شهری و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان دارد.
وی با اشاره به همکاری دستگاه‌های مختلف در اجرای این پروژه افزود: پیشبرد چنین طرح‌هایی نتیجه همدلی و هماهنگی میان مجموعه‌های اجرایی، مدیریت شهری و نهادهای مسئول است و این همکاری می‌تواند زمینه‌ساز تسریع در تکمیل سایر پروژه‌های مهم شهری نیز باشد.
فرمانده سپاه عاشورا ادامه داد: توسعه حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه مترو، یکی از نیازهای اساسی کلان‌شهرهاست و بهره‌برداری از این پروژه‌ها می‌تواند در کاهش ترافیک، صرفه‌جویی در زمان و بهبود شرایط زیست‌محیطی شهر مؤثر باشد.
سردار عباسقلی‌زاده با قدردانی از تلاش مهندسان، متخصصان و کارگران فعال در این طرح گفت: زحمات شبانه‌روزی دست‌اندرکاران پروژه مترو تبریز قابل تقدیر است و امید می‌رود با تداوم این تلاش‌ها، شاهد تکمیل هرچه سریع‌تر فازهای بعدی این پروژه و بهره‌مندی بیشتر شهروندان از خدمات آن باشیم.
گفتنی است آیین اتمام حفاری تونل فاز دوم خط ۲ متروی تبریز صبح شنبه ۲۲ فروردین ساعت ۱۰ در محل دانشسرا، مقابل استانداری و در ایستگاه ۸ خط ۲ متروی تبریز برگزار شد.