رسانه صهیونیستی: تصور شکست حزبالله و ایران سرانجام به ناکامی منجر خواهد شد
روزنامه «یدیعوت آحارونوت» گزارش داد که اظهارات مبنی بر شکست حزبالله و ایران در نهایت به ناامیدی خواهد انجامید.
باشگاه خبرنگاران جوان - روزنامه «یدیعوت آحارونوت» گزارش داد که اظهارات مبنی بر شکست حزبالله و ایران، با واقعیت میدانی سازگار نیست و در نهایت به ناامیدی خواهد انجامید.
روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت اعلام کرد که تمامی رهبران حزب دموکرات آمریکا درباره تنفر و فاصلهگیری خود از اسرائیل سخن میگویند.
این روزنامه نوشت، هر نامزد دموکراتی که رؤیای پیروزی در انتخابات مقدماتی ریاستجمهوری را دارد، باید آماده باشد درباره اسرائیل اظهارات انتقادی بیان کند.
یدیعوت آحارونوت تأکید کرد که تصور شکست دادن حزبالله و ایران سرانجام به ناکامی منجر خواهد شد و این نوع اظهارات با واقعیتهای میدانی مغایرت دارد.
این رسانه همچنین افزود که حتی اگر «اسرائیل کاتز»، وزیر جنگ تعداد اظهارات خود را از پنج بار در هفته به پنج بار در روز افزایش دهد، باز هم امکان خلع سلاح حزبالله وجود نخواهد داشت.
بهگفته این روزنامه، «رهبر قدرتمندترین کشور جهان» عملاً اذعان کرده است که قصد ندارد ــ و شاید نتواند ــ تنگه هرمز را باز کند یا عملیات استخراج اورانیوم را انجام دهد.