خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استفاده از ظرفیت مازاد گاز لرستان در مناطق صعب‌العبور غرب اصفهان

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 30 تیر 1398 - 13:08
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان گفت: تأمین گاز CNG را برای روستاهای صعب‌العبور فریدون‌شهر منتفی دانستیم اما با استفاده از ظرفیت مازاد خط لوله شرکت گاز استان لرستان از روستای فرسش در تلاش هستیم تا گاز را برای آنها نیز فراهم کنیم.
گاز،استان،شركت،گازرساني،مصرف،توسعه،العبور،صعب،روستاهاي،قالب، ...

سید مصطفی علوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان اظهار داشت: گازرسانی در شرق استان در قالب CNG در دست اقدام است که در تلاش هستیم عملیات گازرسانی این مناطق را در هفته دولت به بهره‌برداری برسانیم، با تفاهم نامه‌ای که بین شرکت گاز، فرمانداری و نماینده مجلس در منطقه امضا شده است به زودی در غرب استان هم شاهد گازرسانی به روستاهایی با جمعیت و امکانات بیشتر خواهیم بود.
وی درباره توسعه گاز صنعتی افزود: با همکاری و کمک ارگان‌های ذی‌ربط مانند فرمانداری‌ها، جهاد کشاورزی و اداره راه، گازرسانی به صنایع در قالب بند قاف با سرعت در حال پیشبرد است که امیدواریم سوخت مایع مورد استفاده را جایگزین گاز طبیعی کنیم.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان بیان کرد: در سطح استان 107 شهر و 1059 روستا در حال حاضر از گاز بهره‌مند هستند که بر این اساس با ده‌ها پیمانکار قرارداد داریم تا با وجود تغییرات جغرافیایی منطقه به لحاظ ساخت و ساز، عقب نشینی و امثال آنها بتوانیم گاز آنها را در این مواقع تأمین کنیم.
وی با اشاره به اهمیت نگهداری در توسعه گفت: کار شرکت بعد از توسعه، نگهداری است که بسیار سرفصل مهمی به شمار می‌رود، چون اگر بخواهیم گاز ایمن و مستمری را برای مشتریان تأمین کنیم، این بخش نیازمند انجام کارهای فنی است که در قالب استفاده از خدمات پیمانکاری و با نظارت عالی شرکت میسر است و عدم قطعی گاز در فصول مختلف گواه بر کار ماست.
علوی درباره گازرسانی به مناطق صعب العبور فریدون‌شهر تصریح کرد: به جز روستاهای پیش‌کوه و پشت‌کوه مانند روستای کلوسه که بسیار صعب العبور است همه روستاهای فریدونشهر و اطراف آن از گاز بهره مند هستند که البته گاز CNG را برای روستاهای صعب العبور منتفی دانستیم و با استفاده از ظرفیت مازاد خط لوله شرکت گاز استان لرستان از روستای فرسش در تلاش هستیم تا گاز را برای آنها نیز فراهم کنیم.
وی با اشاره به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه و قیمت گاز گفت: به هیچ عنوان قیمت مصرف گاز خانگی و صنعتی تغییری نخواهد کرد و قیمت‌ها طبق تعرفه سال 97 اعمال خواهد شد، این در حالی است که 23 درصد رشد در مصرف صنعتی داشتیم که خوشبختانه نشان‌دهنده رونق تولید و اقتصاد ملی است.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با اشاره به توسعه فرهنگ الگوی مصرف اضافه کرد: با تفاهم نامه‌ای که با صدا و سیما، آموزش و پرورش و ادارات ذی‌ربط داشته‌ایم و همچنین توزیع کتابچه‌های ایمنی و مصرف بهینه، فرهنگ‌سازی خوبی شده است، بنابراین توصیه ما به مشتریان مصرف بهینه گاز است.
انتهای پیام/ ز