خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جبار کوچکی‌نژاد: طرح ایجاد سازمان سنجش آموزش و پرورش در مجلس/ آزمون هایی که جیب مافیای کنکور را پر از پول کرد

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | یکشنبه، 30 تیر 1398 - 13:01
كنكور،مجلس،آموزش،كشور،تحقيقات،كميسيون،سنجش،برگزاري،سازمان،مافياي

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: طرح ایجاد سازمان سنجش آموزش و پرورش در مجلس مطرح شده است.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،جبار کوچکی‌نژاد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تأکید بر اینکه سیستم پذیرش در دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور باید اصلاح شود اظهار داشت: برگزاری رقابت کنکور بدون هیچ نتیجه مثبتی برای داوطلبان، سالانه بیش از ۸ هزار میلیارد تومان درآمد نصیب مافیای کنکور می‌کند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس سرگردانی مردم و ایجاد جنگ روانی در جامعه به علت برگزاری کنکور را مورد اشاره قرار داد و ضمن تأکید بر ضرورت حذف کنکور عنوان کرد: رقابت کنکور فقط در ایران برگزار می‌شود و سیستم پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز عالی آموزشی هیچ کشور دنیا به این شکل نیست.
نماینده مردم رشت در مجلس از مأموریت جدید مرکز پژوهش‌های مجلس با هدف جداسازی سنجش و پذیرش در قالب دو سازمان مجزا از هم سخن گفت و تصریح کرد: با توجه به حساسیت‌ها، این موضوع باید به دقت در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بررسی شود و فعلاً طرحی در این مورد توسط نمایندگان تهیه و امضاء نشده است.
کوچکی‌نژاد ادعای سازمان سنجش کشور در مورد اینکه آزمون‌های آموزش و پرورش استاندارد نیست را مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: برای اینکه پاسخ این افرادی که با اقدامات خود همچنان مافیای کنکور را در کشور زنده نگه‌داشته‌اند داده شود طرح ایجاد سازمان سنجش آموزش و پرورش در مجلس مطرح شده است.
وی از درآمد‌های سرشار مافیای کنکور در کشور و تلاش برخی افراد برای حفظ آن در جهت تأمین منافع‌شان خبر داد و اظهار داشت: تنها ۲۰ درصد از صندلی‌های دانشگاه‌های بزرگ کشور رقابتی بوده و ۸۰ درصد صندلی‌های آن خالی است پس ما هم می‌توانیم مانند سایر کشور‌ها برگزاری آزمون را به خود دانشگاه‌ها بسپاریم.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شرکت بیش از یک میلیون و ۲۰ هزار داوطلب در کنکور ورودی دانشگاه‌های کشور را مورد تأکید قرار داد و گفت: هم‌اکنون سالانه چند هزار میلیارد تومانی نصیب مافیای کنکور می‌شود در حالی‌که برگزاری این آزمون هیچ سود و بازخورد مثبتی برای خانواده‌ها و داوطلبان ندارد.
نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بر روی مسئله حذف کنکور اتفاق نظر وجود دارد افزود: در تلاش هستیم برای کنکور سال ۹۹ وضعیت و نوع پذیرش داوطلبان را برای خانواده‌ها مشخص کنیم تا سازمان سنجش کشور به جای برگزاری کنکور تنها بر روی آن نظارت کند.
انتهای پیام/ب
صحبت های نماینده مردم رشت در مجلس در رشت