خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضرت‌پور: زمان برگزاری مسابقات خوب نیست

فارس | ورزشی | یکشنبه، 30 تیر 1398 - 13:00
لیبروی تیم ملی والیبال جوانان ایران گفت: واقعاً زمان برگزاری مسابقات جوانان جهان در بحرین خوب نیست.
تيم،مرحله،بازي،جوانان،ساعت،گروه،ايران،چك

به گزارش خبرگزاری فارس، محمدرضا حضرت پور در خصوص پیروزی مقابل تیم چک و صعود به مرحله دوم رقابت‌های والیبال جوانان جهان اظهار داشت: پیش‌بینی می‌کردیم که بازی سختی مقابل تیم چک داریم چون این تیم چیزی برای از دست دادن نداشت.
در ست اول بازیکنان این تیم سرویس‌های خوبی زدند.
خداراشکر که توانستیم این بازی را پیروز شویم.
شکست مقابل روسیه هم فقط یک اتفاق بود و البته تجربه خوبی برای ما شد.
امیدوارم در مرحله بعدی بتوانیم نتایج بهتری به دست بیاوریم تا دل مردم ایران هم شاد شود.
وی در مورد عملکردش در 3 بازی گذشته تیم ایران گفت: تا الان آنطور که خودم می خواستم نتوانستم بازی کنم.
نمی‌دانم دلیل این موضوع ساعت برگزار مسابقات است یا ناهماهنگی، اما واقعا زمان برگزاری مسابقات خوب نیست.
بازی اول مقابل تونس ساعت 10 صبح بود و دو بازی دیگر هم ساعت 2 بعدازظهر بود.
این وضعیت برای ما آزاردهنده است اما مجبور هستیم ادامه دهیم.
لیبرو تیم جوانان در مورد مرحله بعدی رقابت ها گفت: در رقابت های جوانان جهان همه تیم ها از قدرت بالایی برخوردار هستند و هیچ تیمی را نباید دست کم گرفت.
امیدوارم در مرحله دوم هم نتایج خوبی کسب کنیم و بتوانیم راهی نیمه نهایی شویم.
تیم والیبال جوانان ایران با پیروزی مقابل تیم چک و تونس و قبول شکست مقابل روسیه توانست به مرحله دوم رقابت‌های والیبال جوانان جهان راه پیدا کند.
در این مرحله تیم ایران به عنوان تیم دوم گروه C در گروه F قرار گرفت و با تیم‌های بحرین(تیم دوم‌گروه A)، آرژانتین (تیم اول گروه B) و ایتالیا (تیم اول گروه D) همگروه شد.
بر همین اساس شاگردان عطایی در اولین دیدار خود روز دوشنبه از ساعت 18 به مصاف تیم آرژانتین خواهند رفت.
انتهای پیام/س