خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز برداشت محصول جو در شهرستان پارسیان

مهر | استان‌ها | شنبه، 15 فروردین 1405 - 09:19
پارسیان- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارسیان از آغاز عملیات برداشت جو در سطح ۲۸۰ هکتار از مزارع دیم و آبی شهرستان پارسیان خبر داد.
جو،پارسيان،چك،برداشت،شهرستان

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود پلنگی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارسیان از آغاز عملیات برداشت جو در سطح ۲۸۰ هکتار از مزارع دیم و آبی شهرستان پارسیان خبر داد که پیش بینی می شود از این سطح بیش از ۴۰۰ تن محصول جو برداشت شود.
پلنگی گفت: کشت جو معمولاً نیمه دوم آبان ماه در پارسیان انجام می شود و برداشت آن نیز از نیمه فروردین آغاز و تا اواخر خرداد ماه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: روستاهای حمیران، بوچیر، هشنیز، بهده، کناردان، چک چک، گوده احشام، میلکی و دشتی از مناطق عمده کشت جو در پارسیان به شمار می‌روند و در حال حاضر، برداشت این محصول در روستای چک چک این شهرستان آغاز شده است.
پلنگی بیان کرد: جو به عنوان یکی از محصولات زراعی و غلات ، نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی منطقه دارد و تلاش می‌شود با حمایت از کشاورزان، تولید این محصول در شهرستان افزایش یابد.