خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری ۵ مزدور دشمن آمریکایی - صهیونی در فارس

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 11 فروردین 1405 - 17:12
بارصد اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) ۵ نفر از اعضای دو هسته تروریستی گروهک‌های مزدور دستگر شدندو
دشمن،دستگير،تروريستي،مزدوران،فارس

به گزارش مشرق، اداره‌کل اطلاعات فارس اعلام کرد: بارصدهای اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) ، ۵ نفر از اعضای دو هسته تروریستی گروهک‌های مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی در استان فارس دستگیر شدند.
این دو هسته‌ی مخفی، با هدف تامین تجهیزات، برنامه‌ریزی و طراحی عملیات تروریستی برای ساعت صفر اعلامی دشمن، پدید آمده و مزدوران دستگیر شده با تهیه خانه‌ی تیمی، خرید اقلام تولید بمب دستی و سلاح سرد جهت اجرای اهداف پلید دشمن بودند که پیش از هر اقدام عملیاتی دستگیر شدند.
علاوه بر آن، مزدوران دستگیر شده ضمن حضور در تمامی مکان‌های مورد اصابت از سوی دشمن صهیونی در ساعات مختلف شبانه‌روز نسبت به تهیه فیلم و عکس و ارسال برای ستاد رسانه‌ای رژیم‌صهیونیستی (شبکه تروریستی اینترنشنال) اقدام می‌ کردند.