خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفیر پیشین انگلیس خواستار مصادره اموال حامیان پهلوی شد

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 10 فروردین 1405 - 07:06
سفیر پیشین انگلیس در ازبکستان تصریح کرد که اموال حامیان رضا پهلوی که در غرب زندگی می‌کنند، باید به نفع قربانیان جنگ آمریکا در ایران مصادره شود.
اموال،مصادره،حاميان،مستقر،شناسايي،جنگ

به گزارش مشرق، کرگ موری سفیر پیشین انگلیس در ازبکستان در پیامی که در شبکه اجتماعی «ایکس» خود منتشر کرد، از اقدام ایران در مصادره اموال متعلق به حامیان جنگ از جریان پهلوی که در کشورهای غربی مستقر هستند، حمایت کرد.
وی در این پیام نوشت «من عاشق این هستم که ایران اموال داخل کشور حامیان جنگ پهلوی‌گرا که در غرب مستقر هستند را مصادره می‌کند و آن‌ها را به قربانیان بمباران می‌دهد.
این یک «عدالت شاعرانه» است.»
روز گذشته (نهم فروردین ماه)، رئیس قوه قضائیه جت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد «در رابطه با عناصر وطن فروش خارج نشین هم گزارش‌هایی چه به صورت مردمی و چه به صورت انجام کار دقیق شناسایی و اطلاعاتی واصل شده است که پرونده‌هایی برای این افراد نیز تشکیل شده و اموال آنها پس از شناسایی و استعلام ضبط و توقیف شده است.»