سرپرستی که وظیفهاش را فراموش کرده است/ توصیهپذیری از یک خارجی!
سرپرست فدراسیون ورزشهای رزمی در حالی وارد سومین ماه فعالیت خود در این فدراسیون شده که گویا وظیفه اصلی و ذاتی اش را فراموش کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام عظیمی ۲۲ اردیبهشت ماه و در پی پایان دوره چهار ساله مسئولیت محمود رشیدی در فدراسیون ورزشهای رزمی، با حکم مسعود سلطانی فر از معاون دفتر استعدادیابی و آموزشهای پایه وزارت ورزش و جوانان به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب و مشغول به کار شد.
بر اساس حکمی که وی دریافت کرد، ظیفه اصلی و مهم او در این مسئولیت فراهم کردن شرایط لازم برای برگزاری انتخابات در مدت شش ماه میباشد.
وظیفهای که گویا وی به دست فراموشی سپرده است.
عظیمی در روزهای نخست مسئولیت خود سرگرم فعالیت برای حضور در دو انتخابات بیماریهای خاص و وزنه برداری بود.
پس از ناکامی در هر دو مجمع، گویا هوای ماندن در فدراسیون ورزشهای رزمی را کرده و این روزهای خود را تنها به جابجایی و عزل میگذارند.
هر چند در این عزل و نصبها هم حرف و حدیث زیاد است و حتی یکی از همین انتصابها در سبکی پرطرفدار گویا به دور از چشم وزیر و از جریانی خاص انتخاب شده است اما به نظر میرسد مخاطبین اصلی این فدراسیون نیز با این نوع برخورد سرپرست چندان موافق نباشند.
اینکه هواداران همین جریان خاص به یکباره فدراسیون را با شور و شوق خاصی شلوغ میکنند یک سوی جریان است و اینکه مجوز برون مرزی برای همان سبکی که این انتصاب پرحاشیه را داشته صادر نمیشود میتواند پیامهای متفاوتی داشته باشد.
چگونه است که دبیرکل فدراسیون جهانی به یکباره برای «موی تای» ایران نگران شده و از خارج کشور برای فدراسیون ایران تعیین تکلیف میکند؟
سرپرست فدراسیون در یک برنامه تلویزیونی عنوان می کند که از دبیرکل فدراسیون جهانی توصیه نگرفته است، ولی در متن حکم به صراحت عنوان کرده که به پیشنهاد همین مقام این حکم صادر شده است.
در فدراسیون های دیگر نیز شاهد بوده ایم که سرپرست فدراسیون برای جلوگیری از حق قانونی کاندیداها چند جابجایی را در پستهای کلیدی انجام داده و این شاید طبیعی است، ولی تغییر رؤسای کمیتهها، سبکها، دبیر و نایب رئیس و چندین و چند انتصاب دیگر که همه و همه حکایتهای خاص خود را دارد، بدون شک نمیتواند ثمره خوبی برای آینده این فدراسیون داشته باشد.
وزارت ورزش و جوانان در این خصوص میبایست ورود و بررسی کند که این نوع عملکرد در فدراسیونی پرجمعیتی مانند ورزشهای رزمی با چه هدفی صورت میگیرد؟