خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد معاون ترامپ از نتانیاهو به‌خاطر ارزیابی اشتباه از ایران

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 07 فروردین 1405 - 22:40
وبگاه آمریکایی-صهیونیستی آکسیوس روز جمعه مدعی شدجی‌دی ونس، این هفته تماسی «دشوار» با نتانیاهو داشته،‌ چرا که پیش‌بینی‌های نخست‌وزیر اسرائیل درباره جنگ ایران، درست از آب در نیامده است.
ايران،جنگ،منبع،حكومت،نقل

به گزارش مشرق؛ آکسیوس به نقل از یک منبع اسرائیلی و یک منبع آمریکایی مدعی شد که معاون رئیس‌جمهور آمریکا جی‌دی ونس در تماسی تلفنی به نتانیاهو گفت که چندین پیش‌بینی او درباره ایران، از جمله ادعاهایش درباره اقدام مردمی علیه حکومت، «بیش‌ازحد خوش‌بینانه» بوده است.
این وبگاه آمریکایی-صهیونیستی به نقل از منبع آمریکایی مدعی شد: «قبل از جنگ، نتانیاهو واقعاً آن را (جنگ با ایران را) به رئیس‌جمهور فروخت، که جنگ آسانی خواهد بود، که تغییر حکومت بسیار محتمل‌تر از آن چیزی بود که حقیقت داشت.»
پیش از این روزنامه نیویورک‌تایمز نیز به نقل از منابع آگاه گزارش داده بود که طراحان حمله به ایران گمان می‌کردند که موج ناآرامی‌های مردمی در ایران شکل بگیرد، اتفاقی که نه‌تنها هیچگاه رخ نداد بلکه ایران شاهد حضور گسترده مردم در خیابان‌ها در حمایت از حکومت است.
کارشناسان و سیاستمداران در جهان پیش از آغاز جنگ، بارها درباره حمله به ایران و ارزیابی‌های اشتباه در این باره هشدار دادند، با این حال آمریکا و رژیم صهیونیستی حدود چهار هفته پیش تجاوز نظامی به ایران را آغاز کردند.