خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فنلاند: جنگ آمریکا علیه ایران عامل رکود جهانی است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 07 فروردین 1405 - 18:30
رئیس‌جمهور فنلاند با انتقاد از جنگ آمریکا علیه ایران، آن را ناقض قوانین بین‌الملل و عامل رکود جهانی خودساخته خواند.
آمريكا،ايران،ديپلماسي،معامله،الملل،صهيونيستي،رژيم،قوانين

باشگاه خبرنگاران جوان - «الکساندر استاب» رئیس‌جمهوری فنلاند در مصاحبه با نشریه پولیتیکو با اشاره به جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، گفت: ما با یک رکود جهانی خودساخته مواجه هستیم.
وی با انتقاد از آمریکا به خاطر نقض قوانین بین الملل با حمله به ایران، گفت: این وضعیت نشان می‌دهد که وقتی خارج از چارچوب‌های قانونی و هنجار‌های بین المللی رفتار کنیم چه اتفاقی می‌افتد.
استاب خاطرنشان کرد: شاهد مرگ نهاد‌ها و قوانین بین المللی هستیم دقیقا زمانی که ما بیش از همیشه به آنها نیاز داریم.
وی با اشاره به نگاه دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به مسائل بین الملل از زاویه معامله گری، گفت: در دیپلماسی، منافع دوجانبه مطرح است و دیپلماسی یک معامله نیست.
آمریکا و رژیم صهیونیستی، روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) با تجاوز به خاک ایران، آیت الله سید علی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی و تعدادی از مقامات ارشد نظامی و مردم را به شهادت رساندند.
ایران در چارچوب حق قانونی خود برای دفاع مشروع، سرزمین‌های اشغالی و پایگاه‌های آمریکا در منطقه را هدف قرار داد و مانع عبور کشتی‌های وابسته به تل آویو و واشنگتن از تنگه هرمز شد.