خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله پهپادی حزب الله به پایگاه لجستیکی ارتش اسرائیل

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 06 فروردین 1405 - 16:47
حزب الله لبنان اعلام کرد که پایگاه تأمین لجستیک ارتش اشغالگر اسرائیل را با پهپاد انتحاری هدف قرار داده است.
لبنان،شهرك،مقاومت،حزب

به گزارش مشرق، مقاومت اسلامی لبنان امروز پنجشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که پایگاه تأمین لجستیک ارتش اشغالگر اسرائیل در شهرک «کرم بن زمره» واقع در منطقه الجلیل اعلی را با تعدادی پهپاد انتحاری هدف قرار داده است.
در بیانیه حزب الله لبنان آمده است: در دفاع از لبنان و مردم آن، رزمندگان مقاومت اسلامی امروز پنجشنبه ساعت ۱۳:۰۰ به تاریخ ۲۶-۰۳-۲۰۲۶ پایگاه تأمین لجستیک ارتش دشمن اسرائیلی را در شهرک کرم بن زمره واقع در منطقه الجلیل اعلی با تعدادی پهپاد انتحاری هدف قرار دادند.
حمله پهپادی به پادگان «لیمان» ارتش اسرائیل برای دومین بار
حزب الله لبنان اعلام کرد که پادگان لیمان در شمال شهرک صهیونیست‌نشین نهاریا را برای دومین بار با پهپادهای انتحاری هدف قرار داده است.
حمله موشکی حزب الله به شهرک صهیونیست‌نشین «آویویم»
حزب الله لبنان در بیانیه جدید خود اعلام کرد که در دفاع از لبنان و مردم آن و در چارچوب هشدار مقاومت اسلامی به تعداد از شهرک‌های صهیونیست‌نشین شمال فلسطین اشغالی، رزمندگان مقاومت اسلامی امروز پنجشبه شهرک آویویم را با موشک هدف قرار دادند.