خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قلع و قمع ۴۳ فقره ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی جوادآباد ورامین

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 06 فروردین 1405 - 16:01
ورامین- مدیر جهاد کشاورزی ورامین، از قلع و قمع ساخت‌وسازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.
اراضي،ميرزاخاني،ورامين،زراعي،آزادسازي،غيرمجاز

به گزارش خبرنگار مهر، حسین میرزاخانی،بعد از ظهر پنجشنبه، در جمع خبرنگاران، از قلع و قمع ساخت‌وسازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی ورامین خبر داد.
وی در تشریح این اقدام اظهار کرد: در راستای حفظ و حراست از اراضی زراعی و باغی و با استناد به تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها و بر اساس دستور علیرضا شمس دادستان ورامین، عملیات آزادسازی زمین‌های کشاورزی در دو بخش مرکزی و جوادآباد انجام شد.
میرزاخانی افزود: این عملیات با حضور فرمانده یگان حفاظت اراضی استان تهران، سرهنگ میرحسینی، نماینده امور اراضی سازمان جهادکشاورزی استان تهران و همچنین کارشناسان و نیروهای این مدیریت انجام گرفت.
به گفته وی، در این راستا تعداد ۴۳ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در روستاهای قلعه خواجه، آجربست، علیآباد و گلتپه شامل دیوارکشی، استخرسازی، پیکنی و تفکیک و قطعه‌بندی اراضی به مساحت ۱۲ هکتار، آزادسازی و به حالت سابق اعاده شد.