خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

15000 تن چای خشک امسال در کارخانجات چای‌سازی گیلان و مازندران تولید شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 30 تیر 1398 - 09:25
رئیس سازمان چای کشور گفت: امسال چیزی در حدود 15 هزار و 97 تن چای خشک در کارخانجات چایسازی دو استان شمالی گیلان و مازندران تولید شد.
چاي،برگ،سبز،كشور،گيلان،تن،سازمان،چايكاران،مازندران

حبیب جهانساز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت در تشریح آخرین روند فرآوری و تولید محصول چای خشک در سطح کارخانجات فرآوری شمال اظهار داشت: از ابتدای فصل شروع برداشت چای از باغات دو استان گیلان و مازندران تاکنون چیزی در حدود 15 هزار و 97 تن چای خشک در کارخانجات چایسازی شمال تولید شده است.
رئیس سازمان چای کشور میزان خرید برگ سبز چای را نیز برشمرد و عنوان کرد: از ابتدای فصل برداشت چای از باغات شمال طبق آمارهای موجود در سازمان چای کشور تاکنون بالغ بر 67 هزار و 800 تن برگ سبز چای درجه یک و درجه دو به صورت تضمینی از چایکاران دو استان شمالی گیلان و مازندران خریداری شده است.
وی مقدار و نوع چای خریداری شده از چایکاران شمالی را نیز مورد اشاره قرار داد و در تشرین این مطلب عنوان کرد: از مجموع حدود 67 هزار و 800 تن برگ سبز چای خریداری شده از چایکاران دو استان گیلان و مازندران، 50 هزار تن معادل 74 درصد درجه یک و 17 هزار تن معادل 26 درصد آن درجه دو است.
جهانساز مجموع بهای خریداری شده برگ سبز چای را از کشاورزان چایکار حدود 204 میلیارد تومان اعلام کرد و بیان داشت: با احتساب مبلغی که اخیراً به حساب چایکاران گیلان و مازندران واریز شد تاکنون چیزی در حدود 169 میلیارد و 600 میلیون تومان از مطالبات معوقه به حساب کشاورزان واریز شده است.
رئیس سازمان چای کشور برداشت برگ سبز چای در سه مرحله بهاره، تابستانه و پائیزه را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر 90 درصد چای کشور در استان گیلان تولید می‌شود و برای بهبود تولید برگ سبز نیز سازمان چای کشور همه ساله برنامه‌های ترویجی و اعطای تسهیلات را در دستور کار خود دارد.
جهانساز حمایت‌های همه جانبه دولت و مدیریت اعمال شده از سوی سازمان چای کشور را از صنعت چای داخلی متذکر شد و خاطرنشان کرد: با توجه به انجام عملیات بهزراعی و مکانیزاسیون در سطح باغات چای، تجهیز و نوسازی کارخانجات چایسازی امسال چای استحصالی از کیفیت بسیار مناسبی برخوردار است.
انتهای پیام/ش