خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴ طرح بهزیستی در مرند به بهره برداری رسید

مهر | استان‌ها | شنبه، 29 تیر 1398 - 21:05
مرند- همزمان با هفته بهزیستی ۴ طرح در شهرستان مرند با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
مرند،بهزيستي،سالمندان،آذربايجان،شرقي،شهرستان

به گزارش خبرنگار مهر، ۴ طرح بهزیستی، امروز با حضور معاون توانبخشی و پیشگیری اداره کل بهزیستی استان آذربایجان شرقی، شامل ۲ باب مسکن روستایی خانواده های دارای یک و ۲ معلول در روستای یالقوزآغاج مرند و شهر کشکسرای، دفتر مشاوره ژنتیک بهزیستی قبل از ازدواج و هنگام بارداری در مرند و بنیاد فرزانگان بهزیستی مرند ویژه سالمندان این شهرستان است.
بهره برداری از این طرح ها، در مجموع بیش از یک میلیارد ریال هزینه در برداشته است.
همچنین دیدار با خانواده های تحت پوشش و دیدار با مجتمع و مراکز غیردولتی، همچنین برگزاری مسابقه چهارجانبه والیبال از جمله برنامه هایی است که در فردا و پس فردا به مناسبت هفته بهزیستی در مرند اجرا می شود.
در روزهای گذشته نیز اعضای شورای اداری شهرستان مرند از مراکز سالمندان و سنگبران میشو بازدید کرده و دومین همایش طلاق و علل و راهکارها با حضور کارشناسان بهزیستی استان آذربایجان شرقی در مرند برگزار شد.