خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برتری تراکتوری‌ها مقابل ریزه اسپور ترکیه در دیداری تدارکاتی

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 29 تیر 1398 - 21:02
تیم فوتبال تراکتور تبریز در دیدار تدارکاتی مقابل ریزه اسپور ترکیه به پیروزی دست یافت.
تراكتور،تيم،فوتبال،بازي،حريف،محمدرضا،مسابقه،پايان،سليمي،ايما ...

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از باشگاه تراکتور، دیدار تدارکاتی ۲ تیم فوتبال تراکتور و ریزه اسپور از ساعت ۱۷ امروز (شنبه، ۲۹ تیر) به وقت ترکیه در زمین چمن شماره یک کمپ فوتبال ارضروم آغاز شد و این مسابقه با پیروزی یک بر صفر شاگردان دنیزلی به پایان رسید.
تراکتوری‌ها این بازی را که در حضور حدود ۳۰۰ نفر تماشاگر برگزار شد، بسیار خوب آغاز کردند و در دقیقه ۱۲ مسابقه، سانتر زیبا و دقیق یوکیا سوگیتا از سمت چپ، روی سر ایمان سلیمی نشست و این مدافع پیش تاخته توانست با ضربه سر حساب شده، گل نخست تراکتور را وارد دروازه حریف کند.
در ادامه مسابقه، حملات ۲ تیم برای گلزنی، ثمری در برنداشت و نیمه نخست، در حالی با پیروزی یک بر صفر تیم تراکتور به پایان رسید که دقایقی از این نیمه، به دلیل اشتباهات داوری و درگیری بین بازیکنان، متوقف شده بود.
در نیمه دوم، تراکتوری‌ها بازی حساب شده‌ای را به نمایش گذاشتند و بیشتر از تیم حریف، صاحب توپ و میدان بودند و در چند صحنه نیز روی دروازه حریف خطرساز شدند و این بازی، در نهایت با همان یک گل نیمه اول به پایان رسید.
لازم به ذکر است، تراکتور در این دیدار با ترکیب نفرات رشید مظاهری (محمدرضا اخباری)، ایمان سلیمی (مسیح زاهدی)، محمدرضا خانزاده، میثم تیموری (محمد مسلمی پور)، مهدی تیکدری، سید احمد موسوی، احسان حاج صفی، یوکیا سوگیتا، اکبر ایمانی (حامد حسین علیزاده)، مسعود شجاعی (رضا شکاری (سبحان خاقانی)) و ساسان انصاری (محمدرضا آزادی) بازی کرد.
بیشتر بخوانید:
بازیکن جدید تراکتور از برزیل می آید
نقش دلالان در حضور بازیکنان بی کیفیت خارجی در لیگ برتر فوتبال ایران
تمرینات بدنسازی و استقامتی تراکتوری‌ها در ترکیه
انتهای پیام/
آخرین اخبار از تیم فوتبال تراکتور تبریز