والیبال جوانان جهان
سرمربی تیم ملی والیبال جوانان ایران گفت: استرسِ حذف از رقابتها روی عملکرد بازیکنان ایران تاثیر منفی گذاشته بود.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون والیبال، بهروز عطایی پس از پیروزی 3 بر صفر تیم ملی والیبال جوانان ایران مقابل جمهوری چک درخصوص این بازی و صعود تیمش به جمع 8 تیم برتر رقابتهای جهانی اظهار داشت: این بازی حساسیت زیادی داشت و همین مسئله کار را برای هر دو تیم سخت کرده بود، چون برنده بازی به مرحله بعدی صعود میکرد.
وی ادامه داد: ما سعی کردیم فشار روانی که روی بازیکنان بود را مدیریت کنیم و تا حدودی هم موفق شدیم، اما هر زمان که فشار تیم حریف زیاد میشد نگرانی بر تیم ما حاکم میشد؛ البته این مسئله یک ایراد است.
با این حال از اینکه تیم قدرتمند چک را شکست دادیم و به مرحله دوم صعود کردیم خوشحالم.
روسیه مقابل تیم چک ۳ بر یک به پیروزی رسید در حالی که ما این تیم را قاطعانه شکست دادیم.
سرمربی تیم والیبال جوانان گفت: استرس حذف از رقابتها روی عملکرد بازیکنان ایران تاثیر منفی گذاشته بود.
ما این موضوع را پیشبینی میکردم.
پس از شکست مقابل روسیه چندین بار با بازیکنان صحبت کردم، اما به هر حال این فشار روی کیفیت بازی تیم ما تاثیر منفی گذاشته بود.
انتهای پیام/ک