عبدالمالک ریگی در «شبی که ماه کامل شد» + تیزر
ایسنا
|
فرهنگی و هنری
|
شنبه، 29 تیر 1398 - 16:36
تازهترین تیزر فیلم سینمایی «شبی که ماه کامل شد» با محوریت بازی آرمین رحیمیان در نقش عبدالمالک ریگی منتشر شد.

تازهترین تیزر فیلم سینمایی «شبی که ماه کامل شد» با محوریت بازی آرمین رحیمیان در نقش عبدالمالک ریگی منتشر شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فیلم «شبی که ماه کامل شد»، تازه ترین تیزر فیلم «شبی که ماه کامل شد» ساخته نرگس آبیار با محوریت بازی آرمین رحیمیان در نقش عبدالمالک ریگی توسط حمید نجفی راد ساخته و منتشر شد.
محمدحسین قاسمی تهیه کننده این فیلم سینمایی است و این فیلم تا امروز در میان فیلمهای اکران، بیشترین آمار مخاطب را به خود اختصاص داده است.
الناز شاکردوست، هوتن شکیبا، فرشته صدرعرفایی، پدرام شریفی، فرید سجادی حسینی، امین میری، بانیپال شومون، آرمین رحیمیان و شبنم مقدمی از بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمیکند.
فایل آنرا از اینجا دانلود کنید: video/mp4
انتهای پیام